SÜLEYMAN ÇELİK AK PARTİ`DEN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNDA BULUNDU

Ak Parti Mardin İl Başkanlığına gelerek,il başkan Yardımcısı Bahattin Uncu`ya başvuru dosyasını veren,Süleyman ÇELİK aday adaylığı başvurusunun Ülkemize, Mardin?imize ve aday adayı olan tüm yol arkadaşlarına hayırlı olmasını diledi.

Mardin 26.04.2018 17:22:09 0
SÜLEYMAN ÇELİK AK PARTİ`DEN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNDA BULUNDU

Ak  Parti Mardin İl Başkanlığına gelerek,il başkan Yardımcısı Bahattin Uncu'ya başvuru dosyasını veren,Süleyman ÇELİK aday adaylığı başvurusunun Ülkemize, Mardin’imize ve aday adayı olan tüm yol arkadaşlarına  hayırlı olmasını diledi.

 

Başvuru dosyasını teslim etmesinin ardından açıklama yapan Süleyman Çelik açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

 

''Bugün itibariyle milletvekili aday adaylık başvurumuzu yaptık. 
Ülkemizin ve Mardin’imizin istikametini belirleyecek olan son derece mühim bir genel seçim yaşayacağız. Yüreği memleket sevgisi ile yanan her kardeşimize gücü nispetinde bir vazife düşmektedir. Büyük ve güçlü Türkiye hedefiyle yılmadan yorulmadan çalışacağız.


Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’IN liderliğinde duruşunu ve istiklalini bozmadan bu dava için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyarak daha bağımsız daha müreffeh bir ülke haline geleceğiz. Bütün kardeşlerimin ve yol arkadaşlarımın desteği ve takdiriyle aday adaylık başvurumu yapmış bulunuyorum. Memlekete hizmet etmek istiyor ve istikamet üzerine görevimi ifa edebilmeyi ümit ediyorum. Ülkemize, Mardin’imize ve aday adayı olan tüm yol arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun.''İfadelerini kullandı.

 

Ak Parti il Başkanlığına onu destekleyen yüzlerce kişi ile gelerek,Ak Parti il Başkanı Nihat Eri'nin Ankara'da bulunması nedeniyle,Aday adaylığı dosyasını İl Başkan Yardımcısı Bahattin Uncu'ye teslim etti.


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00