Süleyman Akar; ''Milletvekili Maaşları Öğretmen Maaşı Kadar Olmalı ''
Mardinli bağımsız siyasetçi Süleyman Akar, eğitim konusunda önemli bir çağrıda bulundu.
Mardinli bağımsız siyasetçi Süleyman Akar, eğitim konusunda önemli bir çağrıda bulundu. Akar, Bir toplumun kalkınması için başta eğitim şart diyerek, eğitim camiasının ve özellikle öğretmenlerin geçim derdi yaşamaması gerektiğini vurguladı.
Akar, milletvekili maaşlarının öğretmen maaşı kadar olması gerektiğini öne sürerek, "Tüm çalışanlar, özellikle eğitim camiası ve öğretmenler bu ülkede geçim derdi yaşamamalı dedi.
Akar, Özelikle ücretli öğretmenlerin durumuna dikkat çekerek, Ücretli öğretmenler, düşük ücretler ile çalışıyor. Bu durum kabul edilemez. Ücretli öğretmenlerin maaşları iyileştirilmeli ve hakları verilmelidir diye ekledi.
Öğretmenler, milletin gerçek kahramanlarıdır
Süleyman Akar, öğretmenlerin toplumun temel taşları olduğunu belirterek, Öğretmenler, milletin gerçek kahramanlarıdır. Onların emeği ve çabası olmadan bir toplumun gerçek manada kalkınması mümkün değildir dedi.
Akar Atama bekleyen öğretmen sayısının kaynaklara göre beş yüz bin üzerinde olduğu dile getirilmektedir. öğretmenlerin haklarının gözetilmesi ve maaşlarının iyileştirilmesi gerektiğini vurgulayarak, Bu konuda tüm yetkilileri ve siyasetçileri göreve çağırıyorum diyerek sözlerini tamamladı.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
-
1
"MARDİN OKUYOR" YARIŞMASININ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
-
2
Doğan Bekin’ suni gübre de Yaşanan tedarik sorununu TBMM'ye Taşıdı
-
3
TBB, 88 BELEDİYEYE 90 HİZMET ARACI HİBE ETTİ
-
4
Mamak Belediyesi Makut Ekibine Kapsayıcı Afet Eğitimi
-
5
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Şehir Hastanesi İnşaatında İncelemelerde Bulundu
-
6
Mardin'de İç Sularda Av Yasağı 1 Nisan’da Başlıyor
-
7
ÇOLAKOĞLU METALURJİ’NİN YILDIZ ESKRİMCİLERİ TÜRKİYE’Yİ İSPANYA’DA TEMSİL EDECEK
-
8
MARDİN 1969 SPOR MENEMEN FK DEPLASMANINDAN 3 ALTIN PUANLA DÖNÜYOR
-
9
MİDYAT -DARGEÇİT KARAYOLUNDA 2 ARACIN ÇARPIŞMASI SONUCU 2 KİŞİ YARALANDI
-
10
24 İlde DEAŞ Düzenlenen Operasyonlarda 88 Şüpheli Yakalandı
-
11
Başkan Akgün Kanal 23'te 'Melisa İle Yaşama Dair' Programına Konuk Olacak.
-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,44% 0,27
-
EURO
51,33% 0,21
-
GRAM ALTIN
6341,48% 1,53
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00



