SÜPER LİGDE MERİT GRUP REAL MARDİN FIRTINASI DEVAM EDİYOR

17-18 Aralık 2022 Tarihlerinde Ankara'da yapılan Masa Tenisi Süper Lig 3. Etap yarışmalarında Merit Grup Real Mardin oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanarak zirve takibini sürdürüyor.

Mardin 19.12.2022 19:58:00 0
SÜPER LİGDE MERİT GRUP REAL MARDİN FIRTINASI DEVAM EDİYOR

17-18 Aralık 2022 Tarihlerinde Ankara'da yapılan Masa Tenisi Süper Lig 3. Etap yarışmalarında Merit Grup Real Mardin oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanarak zirve takibini sürdürüyor.

Antrenör İzzettin Atasever; Oynadığımız 4 karşılaşma bizim adımıza zirvede olma anlamında çok önemliydi. Çok güçlü ve Kaliteli Takımları yendik , Sporcularımı gösterdikleri yüksek performanstan dolayı kutluyorum.


Sırasıyla


İstanbul Büyükşehir Belediyeyi 4-2


Bursa Büyükşehir Belediyeyi 4-1


Adana Çiltar Masa Tenisi İhtisas Sporu 4-1


Çorum İhtisas Sporu 4-1 yenerek Avrupa Kupalarına gitme adına büyük bir avantaj yakaladık. Avrupa Kupalarına katılıp Mardin tarihinde bir ilki yaşamak istiyoruz. 
İki gün boyunca Maçlarımıza gelip , bizimle aynı heyecanı yaşayan Merit Grup Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Merit Grup Real Mardin Kulübümüz Başkanı Sn Zafer Karataş ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.

Fotoğraf açıklaması yok.
3.Etap maçları süresince devamlı bize moral ve motivasyon anlamında destek olan Gençlik ve Spor il Müdürümüz Sn Beytullah Birlik'e teşekkür ediyoruz.
Merit Grup Real Mardin Kulübü Başkanı Zafer Karataş demecinde ;


‘’Teknik Ekibimizi ve Sporcularımızı tebrik ediyorum, bizlere heyecanlı ve güzel maçlar izlettiler, Mardin'imizi başarılı bir şekilde temsil ediyorlar, bizlere bu gururu yaşattıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Çok zorlu rakipleri yenerek 3. Sıraya yerleştik,bölgemiz Takımlarının pek alışık olmadığı bir durum,  Süper ligde Bir Doğu Takımının gerçekleştirdiği bir ilktir biz de Mardin olarak bununla gurur duyuyoruz, Gelecek sezon iddialı bir takım kurup Şampiyonluğa ulaşıp Masa Tenisinde Mardinimiz adına bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz, Merit Grup olarak desteğimiz her zaman devam edecek.
Avrupa Kupalarına katılıp oralarda da adımızı duyurmak istiyoruz. diyerek,Mardin  Valimiz Sn Mahmut Demirtaş'a , Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sn Beytullah Birlik ve bütün paydaşlarımıza yakın ilgilerinden ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum, dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00