Suriye Türkmen heyetinden MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli'ye Ziyaret

MHP Genel merkezinde gerçekleşen ziyaret sırasında . Dr. Devlet Bahçeli, Suriye Türkmenlerinin saha ve siyasi durumlarını ve gelecekleri ile ilgili kaygılarını üzerinde ziyaretçi Heyet ile fikir alışverişinde bulundu.

Türk Dünyasından Haberler 19.07.2024 13:31:00 0
Suriye Türkmen heyetinden MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli

MHP Genel merkezinde gerçekleşen  ziyaret sırasında . Dr. Devlet Bahçeli, Suriye Türkmenlerinin saha ve siyasi durumlarını ve gelecekleri ile ilgili kaygılarını üzerinde ziyaretçi Heyet ile fikir alışverişinde bulundu. 

 

Suriye Türkmenlerinin beklentilerini ve sorunlarını dinleyen MHP  Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli, Suriye Türkmenleri ile ilgili görüşlerini ve düşüncelerini heyete sundu ve Türkmenlerin vermiş olduğu mücadelesini takdir ettiğini dile getirdi.

 

MHP Genel başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Suriye Türkmenleri ‘ne Türk devlet ve milleti olarak dün olduğu gibi bugün de ve yarın da desteklerini sürdüreceklerini ifade etti ve MHP olarak Türkmenlerin her zaman yanında olduklarını ve Suriye Türkmenlerinin haklı davalarını Türk devletinin ve milletinin bir parçası olduğunu ve her koşulda Suriye Türkmenlerini her koşulda destekleyeceklerinin altını çizdi.

 

Suriye Türkmen Dernekler Federasyonu başkanı Dr. Tarık Sulo Cevizci, Dr. Devlet Bahçeli’nin şahsında Türk devleti ve milletine Suriye Türkmenlere vermiş oldukları desteklerden ötürü şükranlarını arz etti.

Ziyaret bitiminde Cevizci, Suriye Türkmenlerinin Siyasi Tarihi kitabını MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli'ye  takdim etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


35.9° / 22°
  • BIST 100

    9833,22%0,78
  • DOLAR

    34,05% 0,00
  • EURO

    37,61% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2740,78% -0,76
  • Ç. ALTIN

    4480,76% -0,12