SURVIVOR SEMİH ÖZTÜRK ``JOKER ÇETESİ ``FİLMİ İLE OYUNCULUĞA ADIM ATIYOR

Katıldığı Ütopya ve Survivor yarışmalarından sonra ekran fenomenleri Arasına giren Semih Öztürk, İmza Medya A.Ş tarafından Mayıs ayında Ankara`da çekimlerine başlanacak ``JOKER ÇETESİ``Filmi, ile oyunculuğa adım atacak.

Magazin 7.05.2017 23:41:00 0
SURVIVOR  SEMİH ÖZTÜRK ``JOKER ÇETESİ ``FİLMİ İLE OYUNCULUĞA ADIM ATIYOR

Katıldığı Ütopya ve Survivor yarışmalarından sonra  ekran fenomenleri Arasına giren Semih Öztürk, İmza Gurup Medya A.Ş tarafından Mayıs ayında Ankara'da çekimlerine başlanacak ''JOKER ÇETESİ'' Filmi, ile oyunculuğa adım atıyor.

 

Semih Öztürk oyunculuk kariyerine ilk adımı attı ve  İmza  Gurup  A.Ş ile anlaştı.Yakın bir zaman içinde Semih Öztürk  Kameraların önünde   oyunculuk yönünü konuşturacak.

 

Geçtiğimiz günlerde Banu Noyan organizasyonuyla Capasity AVM’de sevenleriyle buluşan Semih Öztürk, bundan sonraki kariyer hedefleriyle ilgili açıklamalar yapmış ve   Gelecekte neler yapmak istedikleriyle ilgili ipuçları veren Semih Öztürk, gönlünün oyunculuktan yana olduğunu açık açık dile getirmişti.Yakın zamanda sürprizi olduğunu dile getiren Semih Öztürk, oyunculuğa başlamanın ilk sinyallerini vermişti.

 

 

“OYUNCULUK EĞİTİMİ ALDIM HER ROLÜ OYNARIM”

 

 

Ekranda her rolü oynayabileceğini ama en çok entrikalı rolleri sevdiğini belirten Semih Öztürk, “Eğitim aldığım için her rolü oynarım ama parlatabileceğim tarzda roller iyi olur. Dizilerde genelde entrika var, ihanet var, aşk var, intikam var. Çevremde ihaneti çok gördüğüm için iyi biliyorum” Açıklamasında bulunmuştu.

 

 

İmza Gurup  Medya A.Ş  Yönetim kurulu Başkanı Elif Gündüzpolat ve Film yapımcısı Fatih Yiğit tarafından teklif edilen  ''JOKER ÇETESİ'' Filminde Çete Üyesi rolü  oynaması yönündeki teklifi kabul eden Semih Öztürk Mayıs ayında Ankara'da çekimlerine başlanacak Film ile oyunculuğa ilk adımını atmış olacak.

 

Semih Öztürk'ünde yer alacağı  ve İmza Gurup Medya A.Ş tarafından çekimlerine Ankara'da Mayıs ayında başlanacak  ''JOKER ÇETESİ'' Filminin yönetmen koltuğunda  ise Türk sinemasının Altın Portakal Ödüllü yönetmenlerinden Yusuf  GÜVEN oturacak.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00