Suyun Çığlığı İsimli Proje Yürütülecek

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destek ile vatandaşın haklı takdirini kazanan Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız `ın himayelerinde yürütülecek olan ``Suyun Çığlığı`` isimli projeye ilk günden yoğun ilgi gelmeye başladı.

6.01.2020 09:25:45 0
 Suyun Çığlığı İsimli Proje Yürütülecek

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destek ile vatandaşın haklı takdirini kazanan Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız 'ın himayelerinde yürütülecek olan ''Suyun Çığlığı'' isimli projeye ilk günden yoğun ilgi gelmeye başladı.

 

Menteşe Kaymakamlığı,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde,  İlçe Suyun Çığlığı İsimli Proje Yürütülecek

 

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destek ile vatandaşın haklı takdirini kazanan Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız 'ın himayelerinde yürütülecek olan ''Suyun Çığlığı'' isimli projeye ilk günden yoğun ilgi gelmeye başladı.

 

Menteşe Kaymakamlığı,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde,  İlçe Emniyet Müdürlüğü ve  İlçe Jandarma Komutanlığı ile ortaklaşa “SUYUN ÇIĞLIĞI” isimli projenin protokolü Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve İlçe Jandarma Komutanı Gürcan özdilek tarafından imzalandı.

 

Sadece cennet vatan ülkemisde değil, tüm dünya ülkelerindeki  nüfus artışının, iklim değişikliklerinin ve çevre kirlenmesinin ortaya çıkaracağı su kıtlığına karşı çözüm önerilerinden en önemlisi ve kalıcısının  insanların su tüketimi konusunda eğitilmesi olduğunu herkez bilmektedir. Bu sebeple suyun tanıtılarak, su kirlenmesi ve su tasarrufu konularında bilinç kazandırılması amacıyla ''Suyun Çığlığı'' isimli proje hazırlandı. Bu bağlamda gerçekleştirilecek olan su  farkındalığı eğitimlerine kemikleşmiş alışkanlıkların yerleşmediği yaş grubundan olan çocuklardan itibaren, değişik yaşlardaki bireylere eğitimler verilecek. Yine projenin başarılı olabilmesi amacıyla birbirinden farklı etkinlikler düzenelenecek. Prjenin uygulanması süresi içerisinde diğer kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinden de destekler alınacak.

 

Konu ile ilgili olarak Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız; Menteşe İlçesinde diğer hazırlanarak yürütülen diğer projelerde olduğu gibi bir anlamlı projenin daha hazırlanarak yürütülmesine geçilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Kaymakam Yıldız; Hayatımızın sürmesinde, biz insanların ve diğer canlıların kullandığı, hayatımızın vazgeçilmezi olan maddelerin tüketiminde tasarruflu olunmasının öneminin büyük olduğunu özellikle belirtti. Suyun Çığlığı isimli projenin başarılı bir şekilde yürütülerek çok önemli kazanımlar sağlayacağına inandığını, bu sebeple de projenin hazırlanmasında emeği geçenlere ve yürütüleceği süre içerisinde destek vereceklere şimdiden teşekkür etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MUĞLA/MENTEŞE

 

 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19