T.HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANI PROF.DR. İRFAN ŞENCAN MARDİN`DE

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanı Prof.Dr.İrfan ŞENCAN ve Aile Hekimliği İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Dr.Murat TÜRKYILMAZ, çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Mardin`de...

17.07.2016 19:36:19 0
T.HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANI PROF.DR. İRFAN ŞENCAN  MARDİN`DE

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanı Prof.Dr.İrfan ŞENCAN ve Aile Hekimliği İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Dr.Murat TÜRKYILMAZ, çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Mardin'de...

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanı Prof.Dr.İrfan ŞENCAN ve Aile Hekimliği İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Dr.Murat TÜRKYILMAZ, Mardin Halk Sağlığı Müdürlüğünü  ve yapılan çalışmaları incelemek üzere Mardin'e  geldi.

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanı Prof.Dr.İrfan ŞENCAN ve Aile Hekimliği İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Dr.Murat TÜRKYILMAZ'I   Mardn havalimanında  karşılayan Mardin  İl Sağlık Müdürü Dr.Mehmet DERVİŞ,Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Fuat KARAKUŞ,Halk Sağlığı Müdürü Uzm.Dr.Saffet YAVUZ,Halk Sağlığı Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleriyle birlikte Mardin Hava limanından  Mardin  Valiliğine gçerek burada Mardin Valisi Musrafa Yaman'ı makamında ziyaret etti. Daha sonra Artuklu Toplum Sağlığı Merkezi ve bağlı Aile Sağlığı Merkezleri, Verem Savaş Dispanseri,Halk Sağlığı Laboratuarı, Yeşilli Belediyesi,Yeşilli Toplum Sağlığı Merkezi ve bağlı Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret ederekMardin ilimde sağlık hizmetleri sunulurken yaşanan sorun ve sıkıntıları değerlendirip,yapılan çalışmaları yerinde izlendi.

Daha sonra Mardin halk sağlığı müdürlüğüne geçen heyet il değerlendirmesi yaparak, Aile hekimleri ile bir araya gelen Kurum Başkanı Şencan , Aile Hekimlerinin sorunlarını dinledi.

,

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04