TISİAD?A ?FAS-TUNUS? TEKLİFİ

Türk Arap Ülkeleri İşadamları Derneği Genel Başkanı Canan Sunay ve yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Irak Sanayici ve İşadamları Derneği?ne iade-i ziyarette bulundu.

21.04.2016 09:39:06 0
TISİAD?A ?FAS-TUNUS? TEKLİFİ

Türk Arap Ülkeleri İşadamları Derneği Genel Başkanı Canan Sunay ve yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Irak Sanayici ve İşadamları Derneği’ne iade-i ziyarette bulundu.

Merkezi Mersin’de bulunan ve geçtiğimiz ay Genel Kurul gerçekleştirerek yeni yönetimini belirleyen Türk Arap Ülkeleri İşadamları Derneği (TURAB), kendilerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren kurumlara iade-i ziyaretleri gerçekleştiriyor. TURAB Yönetimi bu kapsamda Türkiye Irak Sanayici ve İşadamları Derneği (TISİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç’ı, TISİAD Genel Sekreteri Abdullah Peker ve TISİAD Duhok Temsilcisi Sekvan Aban’ı ziyaret etti.

IRAK’TA ORTAK HAREKET EDİLECEK

TURAB’ın yeni yönetimine bir kez daha başarılar dileyen TISİAD Genel Başkanı Nevaf Kılıç, TURAB’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. TURAB’la TISİAD’ın kardeş kuruluşlar olduğunu vurgulayan Kılıç, “Öncelikle Irak’la ilgili her türlü projenizde sizlere destek olmak isteriz. Üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazır olduğumuzu memnuniyetle dile getirmek isterim. Hatta Irak konusunda TURAB’la ortak projeler gerçekleştirmek bizleri de çok mutlu edecektir” dedi.

FAS VE TUNUS’A ORTAK GEZİ

TURAB Genel Başkanı Canan Sunay da, TISİAD Başkanı Nevaf Kılıç’a gösterdiğiilgi ve destek için yönetim kurulu adına teşekkür etti. Sunay, “Bizler TISİAD’ı ayrı düşünmüyoruz. Irak projelerinizin hepsinde silerle birlikte olmanın yanı sıra, bizlerin Irak’la temaslarında da sizlerin desteğiyle hareket etmek isteriz” dedi. TURAB’ın Mayıs ayı sonunda Fas ve Tunus’a 6 günlük bir iş ziyareti gerçekleştireceğini belirten Canan Sunay, bu iş gezisine TISİAD üyelerini de dahil etmek istediğini sözlerine ekledi. TISİAd Genel Başkanı Kılıç da, “Memnuniyet duyarız. İhracat yapan iş adamlarımız için yeni pazarlar bulunması Türk iş dünyasını kalkındıracaktır. Türk iş dünyası için önemli gördüğümüz Fas ve Tunus ziyaretine bizler de iştirak etmek isteriz” dedi. Karşılıklı görüş alış verişinin ardından ziyaret son buldu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

 
 
 

25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10535,87%2,09
  • DOLAR

    32,28% 0,02
  • EURO

    35,02% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2473,55% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3962,61% 0,35