TAİDER Aile İşletmeleri Derneği Üyeleri PETROYAĞ Gebze Tesislerini Ziyaret Etti

TAİDERÜyeleri ?Üye İşyeri Ziyaretleri? kapsamında bu yıl25.yılını kutlayan bir aile şirketi ve TAİDER üyesi olan PETROYAĞ GebzeTesisileri?ni ziyaret etti.

26.04.2018 10:33:58 0
TAİDER Aile İşletmeleri Derneği Üyeleri PETROYAĞ Gebze Tesislerini Ziyaret Etti

TAİDERÜyeleri “Üye İşyeri Ziyaretleri” kapsamında bu yıl25.yılını kutlayan bir aile şirketi ve TAİDER üyesi olan PETROYAĞ GebzeTesisileri’ni ziyaret etti.

PETROYAĞ sanayininhammadde ihtiyacını karşılamanın yanı sıra sektörün ihtiyaçlarına uyguntasarladığı ve geliştirdiği özel ürünlerle çözüm üreten, endüstriyel yağ pazarıiçinde 22lik pazar payı ile sektöre yön veren oyuncular arasında yeralmaktadır.

12yıllık çalışma hayatının ardından kazandığı tecrübeyi, öngörüsüyle birleştirip, 100 Türk markası olan bugünkü PETROYAĞ temellerini 20 metrekarelik bir ofisteatıldığını söyleyen Ünal SOYSAL, “İlk yıl 255 tonla başladığımız satışlarımızgünümüzde 40 bin tonlara ulaştı. Gelecekte en büyük hedefimiz; ülkemizde sanayialanında ilk sıraya gelmek, ihracatımızı inovatif ürünlerle artırarak, dünyadatanınmış bir marka olmak. Türkiye’nin lojistik avantajını kullanarakbölgesel ülkelerin de içinde olduğu bir alanda stratejik bir yabancıortaklıkla büyümeyi hedefliyoruz." dedi.

Ziyaretçiler dahasonra PETROYAĞ yönetim kurulu ve ikinci nesil üyesi Serra SOYSAL KOYUNCU’nunrehberliğinde ARGE merkezi ve üretim tesislerini gezerek bilgi edindiler.

 

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği, ülkemiz aile işletmelerinin yüksek performanslı,uluslararası yönetim ilkelerine sahip, ülkemize değer yaratan ve sürdürülebilirkurumlar haline gelmelerine destek veren, üyelerinin en iyi uygulamaları veçözüm gerektiren sorunları paylaşabilecekleri, dünyanın önde gelen aileşirketleri ile iletişim kurabilecekleri ve gelecek nesillerini geliştirebilecekleriönder kurumdur. Türkiye’deki aile işletmelerinin nesiller boyu gelişmesi,ülkemiz ekonomisinin daha sağlıklı ve kalıcı büyümesine destek olmak amacıyla2012 yılında kurulmuştur ve 31 ülkede örgütlenmiş İsviçre merkezli UluslararasıAile İşletmeleri Ağı (Family Business Network International) Türkiyepaydaşıdır.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 

20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00