TANJU ÇOLAK:``UÇAĞIM DÜŞSÜN DİYE DUA ETTİM``

Tanju Çolak, Antalya`ya giderken Fatih Terim ve Haluk Ulusoy ile birlikte bindikleri uçağın düşmesi için dua ettiğini söyledi.

Spor 5.09.2016 11:32:05 0
TANJU ÇOLAK:``UÇAĞIM  DÜŞSÜN DİYE DUA ETTİM``

Tanju Çolak, Antalya'ya giderken Fatih Terim ve Haluk Ulusoy ile birlikte bindikleri uçağın düşmesi için dua ettiğini söyledi

.Galatasaray ve Milli Takım'ın eski yıldızlarından Tanju Çolak, Fatih Terim ve Haluk Ulusoy ile birlikte bindiği uçağın düşmesi için dua ettiğini söyledi. Tanju Çolak, "Hayatta ilk kez ölmek istedim" ifadelerini kullandı.

Galatasaray ve Türkiye Milli Takımı'nın eski yıldızlarından Tanju Çolak, Antalya'ya giderken Fatih Terim ve Haluk Ulusoy ile birlikte bindikleri uçağın düşmesi için dua ettiğini söyledi.

24 TV'de yayınlanan Anlık Skor programında "uğradığı haksızlıkları" anlatan Tanju Çolak, futbol camiasında kendisine karşı tavır alındığını ve dışlandığını söyledi. "Bu kadar tepki alacak ne yaptım ben" diye soran Tanju Çolak, Antalya’daki kursa gitmek için kendi imkanlarıyla uçak bileti aldığını ve uçakta Milli Takım kafilesi ile teknik kadro ve Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy’un bulunduğunu belirten Tanju Çolak, yaşadığı olayı şu şekilde anlattı.

''UÇAK DÜŞSÜN DİYE DUA ETTİM''

"Bir baktım uçağa Metin Tekin ve Oğuz Çetin geldi. Arkasından Müfüt Hoca geldi. Sonrasında Fatih Terim geldi kafa sallayarak bir selam verdi. Uçağın kalkmasına beş dakika kala Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy geldi. Ne oluyor dedim? Allah canımı alsın uçak ininceye kadar düşsün diye dua ettim. Uçak düşsün diye dua etmediysem Allah benim canımı alsın. İçeri girip bu kadar tavır koyacak kadar ne yaptım. Uçak ne yazık ki düşmedi.

Hayatta ilk kez ölmek istedim. Uçak düşsünde Türk futbolu kurtulsun diye dua ettim. Uçaktan indim, bekliyoruz. Bir araç geldi dördü bindi, beni davet etmediler. O araba geldi onları aldı gitti. A2 hocası olarak ben dışarıdan kaldım Ben hırsımdan ağladım.

Ben ne terbiyesizlik yaptım. Ben ne kadar kötü bir adammışım, ne kadar kötü bir sporcuymuşum. Bunları hak edecek kadar ne yaptım diye hırsımdan ağladım. Ne kötülük, ne haksızlık, saygısızlık yaptım? Ben bunları yaşamak zorunda mıyım?

Bu kadar başarılı olmuş bir insanı kabul etmiyorlar. Ben bunları yaşadım diğer insanlar yaşamasın diye anlatıyorum."Dedi.

 

 


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00