TAPU KADASTRO SPOR KULÜBÜ GÜREŞ TAKIMI YİNE KÜRSÜ` DE !!!!!

Kızılcahamam Belediyesi ve Kızılcahamam Gençlik spor müdürlüğü tarafından düzenlenen 10. Rıza Doğan Serbest Güreş turnuvası Kzılcahamam ilçe stadyumunda yapıldı.

3.10.2014 16:32:04 0
TAPU KADASTRO SPOR KULÜBÜ GÜREŞ TAKIMI YİNE KÜRSÜ` DE !!!!!

Kızılcahamam Belediyesi  ve Kızılcahamam Gençlik spor müdürlüğü tarafından düzenlenen 10. Rıza Doğan Serbest Güreş turnuvası  Kzılcahamam ilçe stadyumunda yapıldı.

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen Kızılcahamam’ın yetiştirdiği Dünya Şampiyonu  Rahmetli Rıza Doğan anısına ve bu yıl 10.su düzenlenen Rıza Doğan Serbest Güreş turnuvası yapıldı.  13-15 yaş arası serbest Güreş Turnuvası gerçekleştirildi.

 Rıza Doğan Güreş Turnuvasına Ankara Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler, Ağrı Milletvekili Ekrem Celebi, Belediye Başkanı Muhittin Güney, Amatör Sporcular ve Spor Aadamları Derneği Başkanı Ensar Kurt , İlçe Gençlik Spor Müdürü Nahit Şahin ve çok sayıda Güreş Sever katıldı.

Güreşlere ; Kızılcahamam Belediye Spor Kulübü, nkara Büyükşehir Belediye Spor, Tapu Kadastro Spor Kulübü, Ulaştırma Spor Kulübü,  Sincan Belediye Spor Kulübü,  EGO Spor Kulübü , TEDAŞ Spor Kulübü, TASSAD Spor Kulübü , Örnek Nesil Spor Kulübü ve Kızılcahamam Gençlik Spor Kulübü katıldı.

   Protokol konuşmalarında konuşmacılar Güreşçilere Başarılar dileyerek Merhum Rıza Doğan’ın isminin yaşatılması için düzenlenen güreş müsabakalarında emeği geçen herkese teşekkür etti. Kızılcahamam Halk eğitim Merkezi Folklor ekibi tarafından halk oyunları oynandı. Soğuksuhaber’e  Güreşe verdiği destekten dolayı plaket takdim edildi. Finalleri yakından takip eden Bölge Milletvekili Emrullah İşler dereceye giren güreşçilere ödüllerini verdi.

10. Rıza Doğan Güreş Turnuvasında 1’nci Kızılcahamam Belediyesi Güreş takımı olurken, 2’nci  Ankara Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı ve 3’ncü Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu Kadostro Güreş takımı oldu.

Son bir yıldır girdiği her Şampiyonada kürsü yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu Kadostro Güreş takımı bu turnuvada da gelneği bozmadı ve 10 Kulüp arasında yine 3’ncülük kürsüsüne çıkmayı başardı.

Antrenör Ahmet LAL yaptığı açıklamada; “ Bu Kupayı Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın İdris GÜLLÜCE’ye, Tapu Kadastro Genel Müdürmüz Sayın Davut GÜNEY’e  Kulüp Başkanınız Mustafa  Naci ZEYBEK ve Yöneticilerimize armağan ediyoruz. Bir yıl önce kurulan bu takım , girdiği her müsabakadan Kupa ve madalyalar ile ayrıldı. Bize inanan ve güven herkese teşekkürü bir borç biliyorum.

 Antrenör Rufai AŞIK ise yaptığı açıklamada“ Keçiören Atapark ve Kuşcağız bölgesinde iki ilköğretim okulunda   yaklaşık 100 çocuğumuza spor yaptırıyoruz.  Amacımız bu çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, milli ve manevi duygularını geliştirmeye katkı sağlamak, sağlıklı ve özgüveni olan nesiller yetiştirmektir.  Çalışmalarımızda bizden maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum’dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04