Tarım Bakanlığı Heyeti?nden Hububatın Merkezine Önemli Ziyaret.

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım sigortaları ve doğal afetler daire başkanı Bekir Engürülü beraberinde bir heyetle Kızıltepe hububat ticaret merkezini ziyaret ettiler.

Mardin 6.07.2019 18:43:51 0
Tarım Bakanlığı Heyeti?nden Hububatın Merkezine Önemli Ziyaret.

 

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım sigortaları ve doğal afetler daire başkanı Bekir Engürülü beraberinde bir heyetle Kızıltepe hububat ticaret merkezini ziyaret ettiler.

 

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım sigortaları ve doğal afetler daire başkanı Bekir Engürülü, Mühendis Ahmet Savaş İntişah, AB Uzmanı Kerem Tekin, Tarsim İşletici şirket Grup Müdürleri Ertuğrul Çelik,Murat Kaya, Necati İçer, Aktüerya Müdürü  Yüksel Kavasoğlu ile Şanlıurfa Bölge Müdürü  Serdal Doğan, Kıdemli Uzman  Muharrem Ünal Ortadoğu’nun en büyük Kızıltepe Hububat ticaret merkezini ziyaret ettiler.

 

Kızıltepe hububat ticaret başkanı Mehmet Şerif Öter, başkan yardımcısı Delal  Erdoğan ve zahireci esnaflar tarafından karşılanan konuk heyete Zahireciler başkanı Mehmet Şerif  Öter 2019 hasat sezonuyla ilgili brifing verdi.

 

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Sigortaları ve Doğal Afetler Daire başkanı Bekir Engürülü ve beraberindeki heyet hububat merkezini gezdi ve hububat ürünlerini inceledi.

 

Bekir Ergürülü burada yaptığı konuşmada “Tarım ve Orman Bakanlığı ve Tarsim İşletici şirket temsilcileri üreticilerimizin meteorolojik risklerinin yanında, fiyat risklerini de tarım sigortası kapsamına alınabilmesi için yapılan hazırlık çalışmaları çerçevesinde Mardin Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi’ni ziyaret ettiklerini, Hububat Ticaret Merkezi’nde Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter ve zahireci esnaflarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden daire başkanı Bekir Ergürülü ilgi ve alakaları için Zahireciler başkanı Mehmet Şerif Öter ve zahireci esnaflara teşekkür etti.

 

Kızıltepe Zahireciler Derneği ve Mardin Toplumsal dayanışma Federasyonu başkanı Mehmet Şerif Öter ziyaret sonrası yaptığı konuşmada “Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Sigortaları ve Doğal Afetler Daire başkanı Sayın Bekir Engürülü ve beraberindeki heyete verdikleri değerli bilgiler ve ziyaretleri için teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE

 

 

 

 

 


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00