TARTIŞMALI ODTÜ YOLUNDA ASFALT SERİMİ BAŞLADI
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPIMI DEVAM EDEN BULVARIN ODTÜ ARAZİSİ İÇİNDE KALAN KISMINA ASFALT SERİMİNE BAŞLANDI
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPIMI DEVAM EDEN BULVARIN ODTÜ ARAZİSİ İÇİNDE KALAN KISMINA ASFALT SERİMİNE BAŞLANDI.
Yapımı nedeniyle 3000`den fazla ağaç söüldüğü iddia edilen ve ODTÜ Arazisi içerisnde kaldığı için tartışmalar neden olan yolda ,Asfalt serimi işlemine başlandı.
Anadolu Bulvarı’nın devamı olan ve bir bölümü ODTÜ arazisi içinde kalan yolun yapımı için gece gündüz çalışan Büyükşehir Belediyesi toplam bin 500 personel, 350 kamyon ve 100 iş makinesi ile çalışmalarını sürdürüyor.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapımı hızla devam eden bulvarın ODTÜ arazisi içinde kalan kısmında bir taraftan yol açım çalışmaları devam ederken, diğer taraftan asfalt öncesi yol alt temel çalışması ve mekanik çalışmaları da sürdürülüyor.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, “Yapımı devam eden bulvarın ODTÜ arazisi içinde kalan iki kilometrelik bölümünde bir taraftan yeni yol açım, yol alt temel, mekanik çalışmaları devam ederken asfalt serim çalışmalarına da başlandı” diye konuştu.
ODTÜ arazisi içinde kalan bölümde yol çalışmasının hızla sürdürüldüğünü anlatan Vedat Üçpınar, “Gece gündüz çalışmalar hızla sürdürülerek yolun yapımını kısa sürede tamamlamayı hedefledik” dedi.
YENİ BULVAR TRAFİĞE NEFES ALDIRACAK-
Yapımı devam eden yolun tamamlanması ile trafiğin önemli ölçüde rahatlayacağı bilgisini veren Vedat Üçpınar, “Bu yol, hem Konya Yolu’ndan gelip Eskişehir Yolu’na gidecek olanların hem de Eskişehir Yolu’ndan Konya Yolu’na gidecek olanların, ayrıca Gimat İstanbul Yolu istikametinden gelip de Konya Yolu’na gidecek olanların tercih edecekleri ana arter olacak” diye konuştu.
Tüm çalışmaların onaylı imar planları doğrultusunda yapıldığını ifade eden Vedat Üçpınar, Anadolu Bulvarı’nı Konya Yolu’na bağlayacak yeni bulvarın tamamlanmasıyla Eskişehir Yolu, Anadolu Bulvarı ve Konya Yolu’ndaki trafiğin nefes alacağını söyledi.
ARTUKLU HABWER AJANSI-ANKARA
-
1
ŞAHSENEM’DEN NEVRUZ’DA İZMİR’E UNUTULMAZ GECE
-
2
DOĞAN BEKİN AKARYAKIT ÜRÜNLERİNDEN ÖTV VE KDV'NİN GEÇİCİ OLARAK KALDIRILMASI İÇİN KANUN TEKLİFİ VERDİ
-
3
ikiye on Kala 'dan Çanakkale’de Anlamlı Konser
-
4
BAŞKENTTE SANATIN ‘YAVAŞ’ RİTMİ: GÜNSU SARAÇOĞLU ARTANKARA’DA
-
5
AGM Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Ziya Cönge, Milli Takım Görevinde
-
6
ANKARA'DA VATANDAŞLAR RAMAZAN BAYRAMINDA PARKLARA AKIN ETTİ
-
7
ArtHan Galeri, Seden Erşen’in Martini Etkisi’ne ev sahipliği yapıyor.
-
8
“Köpek Balıklarının Dünyası” Sergisi Saint-Joseph Lisesi’nde
-
9
DİKA 6 UZMAN PERSONEL ALIMI YAPACAK!
-
10
MARDİN'İN YEŞİLLİ İLÇESİNDE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ
-
11
ANFA GÜVENLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BAYRAMDA TEDBİRLERİ ARTIRDI
-
BIST 100
16050,09%-1,29
-
DOLAR
44,33% 0,02
-
EURO
51,51% 0,07
-
GRAM ALTIN
6371,90% -0,05
-
Ç. ALTIN
10740,95% 0,00



