TASSAD Ankara`da , Amatör Sporcuları ve Spor Adamlarını Buluşturdu

Tüm Amatör Sporcular ve Spor Adamları Derneği (TASSAD) Ankara`da yaşayan Amatör Sporcuları ve Spor Adamlarını bir araya getirdi.

Türk Dünyasından Haberler 23.02.2014 09:03:06 0
TASSAD Ankara`da , Amatör Sporcuları ve Spor Adamlarını Buluşturdu

Tüm Amatör Sporcular ve Spor Adamları Derneği (TASSAD) Ankara`da yaşayan Amatör Sporcuları ve Spor Adamlarını  bir araya getirdi.

2013 Yılında Amatör Sporcuların ve Spor Adamlarının sorunları çözmek, onları bir çatı altında birleştirmek, Sosyal Projeler ile moral ve motivasyon sağlamak, yeni projeler üretmek için Milli Güreşçi Ensar Kurt ve arkadaşları tarafından kurulan Derneğin Başkanlığını Ensar Kurt yürütmekte. 

TASSAD; Şampiyon Halterci Halil Mutlu, Şampiyon Güreşçiler Nazmi Avluca, Yaşar Kale, Kırkpınar Başpehlivanları, Atletizm, Tenis, Yüzme, Özel Sporcular, İşitme Engelliler, Futbol, Basketbol, Cimnastik, Buzhokeyi, Voleybol, Karate, Kick-Boks, Tekvando, Badminton, Satranç branşından Sporcu , Antrenör, Yönetici, Kulüp Başkanı, Federasyon Yönetim Kurulu Üyeleri ve Başkanlarını bir araya getirdi.

19 Şubat akşamı Ak Köprü Karayolları Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen yemeğe ayrıca ; Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Feridun Önal, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, İşitme Engelliler Spor  Federasyonu Başkan Vekili Kerim Vural, Bilardo Federasyonu Asbaşkanı Erdim Ünlü, SUEDER Başkanı Nahit Şahin`in  ve  AK PARTİ Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan`da katıldı.

Yaklaşık 150 davetlinin katıldığı gecede bir konuşma yapan TASSAD Başkanı Ensar Kurt; " Dernek olarak yola çıkış amacımız amatör sporcu ve spor adamlarının sorunlarını çözmek, yeni sosyal ve spor projeleri üretmek, çocukları spora yönlendirmek, sporu sevdirmek ve 5000 milyon nüfusa ulaşmış Ankara`da spor yatırımlarını teşvik etmektir` dedi.

Kurt; Konuşmasında; Mısır`ın Luksor kentinde düzenlenen Uluslararası Tekvando Şampiyonası`nda müsabaka esnasında vefat eden, sporcu Seyithan Akbalık`ı unutmadı. Kurt; Amatör sporun zorluklarını dile getirerek, Ankara`nın Spor yatırımlarından hak ettiği payı almasının gerektiğini,2014 yılında Ankara’nın Amatör Sporunda Başkenti olmasını amaçladıklarını  söyleyerek  katılımcılara teşekkür etti.

AK PARTİ Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan ise seçilmesi halinde Yenimahalle’ye yapmayı plandığı projelerden bahsederek, İl Özel İdaresi Genel Sekteri olduğu dönemde yapmış olduğu spor yatırımlarını anlattı. Ceylan; daha sonra soru - cevap ile Spor Projelerini katılımcılar ile paylaştı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


36.4° / 23.2°
  • BIST 100

    10647,90%-0,31
  • DOLAR

    32,62% -0,25
  • EURO

    34,99% -0,54
  • GRAM ALTIN

    2450,26% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3971,42% 0,45