Tarih: 24.08.2017 11:06

TATİL YOLUNDA AİLENİZİ VE KENDİNİZİ GÜVENE ALIN!

Facebook Twitter Linked-in

Doğuş Otomotiv’in, kurumsal sorumluluk platformu Trafik Hayattır! uzmanları, 10 günlük Kurban Bayramı tatilinde yola çıkacak ailelere, hem kendi güvenlikleri hem de çocuklarının güvenlikleri için önemli uyarılarda bulunuyor.

 

 

Doğuş Otomotiv’in trafik güvenliği bilincini artırmak amacıyla yürüttüğü “Trafik Hayattır!” kurumsal sorumluluk platformunun uzmanları, yaklaşan bayram tatilinde yola çıkacaklar için önerilere dikkat çekti.

 

Trafikte Çocuk Güvenliği projesinde danışman olarak yer alan İngiltere Loughborough Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Memiş ve Prof. Dr. Serpil Acar, trafiğe çıkacak anne-babalara önemli tavsiyelerde bulundu. Uzmanlar ailelerin yolda oldukları her an araç içinde önde ve arkada her zaman emniyet kemeri takmaları gerektiğinin ifade etti.

 

Trafik Hayattır tarafından yapılan araştırmada, çocuklu ailelerin sadece 4’te birinin çocuk koltuğu kullandığını belirten uzmanlar, öncelikle araçta çocuk güvenliğinin sağlanması için çocuk koltuğu kullanımının şart olduğunu belirtti.

 

Emniyet kemeri ve çocuk koltuğu kullanımı ile ilgili tavsiyeler:

Sürüş sırasında

 

Mola sırasında

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —