TBMM 2 EKİM`DE TEZKERELERİ GÖRÜŞECEK
Meclis`in yeni yasama yılındaki ilk işi, süresi dolacak olan Irak ve Suriye tezkereleri olacak. TBMM Genel Kurulu, 2 Ekim Perşembe günü tezkereler için mesai yapacak.
Meclis`in yeni yasama yılındaki ilk işi, süresi dolacak olan Irak ve Suriye tezkereleri olacak. TBMM Genel Kurulu, 2 Ekim Perşembe günü tezkereler için mesai yapacak.
AK Parti Grup Başkanvekili Belma Satır, Yaptığı açıklamada süresi bir yıl daha uzatılması planlanan tezkerelerin henüz Meclis`e gelmediğini belirterek, Milli Savunma Bakanlığı`nın konuyla ilgili çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.
Suriye Tezkeresi`nin süresinin 4 Ekim`de, Irak Tezkeresi`nin 17 Ekim`de dolacağını hatırlatan Satır, her ikisini aynı gün görüşmeyi planladıklarını ifade etti. Satır, bölgede "tampon bölge" ve diğer gelişmelere işaret ederek, "Tezkereler, yeni gelişmeler de dikkate alınarak Bakanlığın çalışması sonrasında netlik kazanacak" dedi.
Satır, TBMM Genel Kurulu`nun, tezkereleri görüştükten sonra Kurban Bayramı nedeniyle 14 Ekim Salı gününe kadar çalışmayacağını söyledi.
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
HABER:ABDULLAH ORTAÇ
-
1
ŞAHSENEM’DEN NEVRUZ’DA İZMİR’E UNUTULMAZ GECE
-
2
DOĞAN BEKİN AKARYAKIT ÜRÜNLERİNDEN ÖTV VE KDV'NİN GEÇİCİ OLARAK KALDIRILMASI İÇİN KANUN TEKLİFİ VERDİ
-
3
ikiye on Kala 'dan Çanakkale’de Anlamlı Konser
-
4
BAŞKENTTE SANATIN ‘YAVAŞ’ RİTMİ: GÜNSU SARAÇOĞLU ARTANKARA’DA
-
5
AGM Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Ziya Cönge, Milli Takım Görevinde
-
6
ANKARA'DA VATANDAŞLAR RAMAZAN BAYRAMINDA PARKLARA AKIN ETTİ
-
7
ArtHan Galeri, Seden Erşen’in Martini Etkisi’ne ev sahipliği yapıyor.
-
8
“Köpek Balıklarının Dünyası” Sergisi Saint-Joseph Lisesi’nde
-
9
DİKA 6 UZMAN PERSONEL ALIMI YAPACAK!
-
10
MARDİN'İN YEŞİLLİ İLÇESİNDE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ
-
11
ANFA GÜVENLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BAYRAMDA TEDBİRLERİ ARTIRDI
-
BIST 100
16097,39%-1,00
-
DOLAR
44,34% 0,10
-
EURO
51,46% -0,08
-
GRAM ALTIN
6276,62% 0,00
-
Ç. ALTIN
10697,65% -0,56



