TEKNOLOJİ TUTKUNLARI ISTANBUL TECH WEEK’TE BULUŞACAK

2-3 Kasım tarihleri arasında teknoloji ekosisteminin tüm oyuncularını buluşturacak olan etkinliğin ilk günü teknoloji odaklı temalarıyla Hilton Maslak’ta gerçekleştirilecek.

Teknoloji 5.10.2023 11:03:00 0
TEKNOLOJİ TUTKUNLARI ISTANBUL TECH WEEK’TE BULUŞACAK

2-3 Kasım tarihleri arasında teknoloji ekosisteminin tüm oyuncularını buluşturacak olan etkinliğin ilk günü teknoloji odaklı temalarıyla Hilton Maslakta gerçekleştirilecek. İkinci gün ise   "KOBİ Özel" konseptiyle online platformda katılımcılarını ağırlayacak.

 

 

Geçtiğimiz üç senede 200 oturumla, 50 bini aşkın katılımcı ve 300’ü aşkın konuşmacıyı ağırlayan Istanbul Tech Week, bu yıl da teknoloji odaklı zengin içeriğiyle 2-3 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek.

 

İş ve teknoloji dünyasıyla iç içe olan herkesi bir araya getirecek Istanbul Tech Week'in 2 Kasım'da Hilton Maslak'ta gerçekleşecek konferans günü, bu sene de yerel ve global konuşmacıları ve teknoloji odağında farklı tematik konularıyla doyurucu bir içerik sunacak.

 

Etkinlik kapsamında geleceğin teknolojileri konusunda farkındalık oluşturmak; yeni teknolojilerle ilgilenen farklı sektörlerden insanların veri, yapay zeka, bulut bilişim, siber güvenlik ve daha fazlasıyla şekillenen yeni dünyayı anlaması ve işlerine entegre etmesini sağlamak amacıyla birçok oturum düzenlenecek. Global ve yerel uzmanlardan ilham verici konuşmaların yapılacağı oturumlarda ayrıca başarı ve başarısızlık hikayeleri ve networking fırsatları da mercek altına alınacak.

 

KOBİ’ler için kritik öneme sahip konular KOBİ Özel Sahnesinde konuşulacak

 

3 Kasım’da online düzenlenecek KOBİ Özel Sahnesi’nde ise dijital dönüşümden finansal erişime kadar KOBİ’ler için birçok açıdan kritik öneme sahip başlıklara yer verilecek. KOBİ Özel Sahnesi’nde önümüzdeki dönemin en önemli temaları, 10 adımda dijital dönüşüm, gelişen teknolojiyle birlikte kolaylaşan finansman erişimi, yeşil dönüşüm, çift ayaklı şirket olma, regülasyon yönetimi, veri ve analitiğin gücü konuları konuşulacak.

 

Istanbul Tech Week boyunca global ve yerel kanaat önderleri, teknoloji üreticileri, karar vericiler, teknoloji yatırımcıları ve girişimcileri, sektörün önde gelen STK ve platformları ile bir araya gelecek olan teknoloji meraklıları, zihin açan gerçek uygulamaları sahiplerinden dinleyerek, bugünün ve yarının teknolojisine şahitlik edecek. Teknoloji tutkunları, etkinlik süresince Boyner Büyük Mağazacılık CEO’su Eren Çamurdan’dan, sahibinden.com CMO’su Nazım Erdoğan’a, Figopara Kurucu Ortağı Bulut Arukel’den Akbank Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Gökçay’a, DP Eurasia Grup CEO’su Aslan Saranga’dan Octet Türkiye CEO’su Derya Ekemen Fidan’a birçok ismi dinleme fırsatı yakalayacak.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19