TESCİLLİ GÜZEL, BASINA SİTEM ETTİ

Manken Belgin Saydan ,Artuklu Ajansı Genel Yayın Koordinatörü Abdullah Ortaç'a yaptığı özel açıklamada, Seçim sürecinde medyanın tavrını eleştirdi.

Magazin 12.04.2014 11:08:40 0
TESCİLLİ GÜZEL, BASINA SİTEM ETTİ

30 Mart Seçimlerinde, Bağımsız olarak Ankara Büyükşehir Adayı olan, Ankara’nın tescilli güzeli, Manken ve Organizatör Belgin Saydan, seçimlerde 3600 oy aldı.

Manken Belgin Saydan ,Artuklu  Ajansı  Genel Yayın Koordinatörü Abdullah Ortaç’a yaptığı özel açıklamada, Seçim sürecinde medyanın tavrını eleştirdi.

Ankaralı Manken Belgin Saydan: ’Tek başıma mücadele ettim. Buna rağmen 3.600 oy alarak önemli bir başarıya imza attım. Ulusal Basına defalarca Fax çektim. Eğer adım haberlerde bir kez geçmiş olsaydı, Ben bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olacaktım. Seçim yarışında Siyasi Partiler ve Basın beni yok saydı’ ’Dedi.

   Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında 26 Siyasi parti ile 9 Bağımsız aday olmak üzere 35 büyükşehir belediye başkan adayı  arasından aldığı oy ile 10 sırada bulunan ve 3600  oy alan Ankaralı Manken Belgin Saydan, basına sitem etti. ’Ulusal basına defalarca fax çektim, eğer adımı bir kez dahi olsa  geçirselerdi ben  belki bugün belediye başkanıydım.  Çünkü insanların bana yaklaşımı çok güzeldi. İçinin temizliği yüzüne yansımış, senin gibi mücadeleci, çalışkan, temiz bir kişiyi bu kadar güzel projeleri olan genç ve  güzel bir bayanı belediye başkanı olarak görmeyi çok isteriz. Adınızı neden duymadık. Diye soruyorlardı. Basın açıklamamı Ankara nın en işlek yeri olan Güvenpark’ta yaptım. Görsel basından ne bir kişi geldi, ne de haber yapıldı. Kadın dernekleri de ,daha önce haberimiz ofsaydı seni desteklerdik, dediler. Televizyonum yok, gazetem yok ,oy da satın almadım. Devasa reklamlar yapıp, hediyeler dağıtmadım. Buradan bakarsak ben kaybetmedim kazandım. Ankara benim gibi bir başkanı kaybetti. Bana güvenip oy veren herkese teşekkür ediyorum. ’Dedi

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ-ÖZEL HABER


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00