TİRYAKİ,ALTINDAĞ`I YENİDEN İNŞAA EDİYOR!

Altındağ Belediyesi'nin çalışmalarıyla bambaşka bir çehreye bürünen, eskiden Çinçin olarak bilinen Gültepe Mahallesi'nde değişim son sürat devam ediyor. Yolları, toplu konutları ve değişen sosyal yapısıyla Altındağ'ın parlayan yıldızı Çinçin'de, 7 dev yat

7.12.2014 13:02:38 0
TİRYAKİ,ALTINDAĞ`I YENİDEN İNŞAA EDİYOR!

Altındağ Belediyesi’nin çalışmalarıyla bambaşka bir çehreye bürünen, eskiden Çinçin olarak bilinen Gültepe Mahallesi’nde değişim son sürat devam ediyor. Yolları, toplu konutları ve değişen sosyal yapısıyla Altındağ’ın parlayan yıldızı Çinçin’de, 7 dev yatırımın temelleri atıldı.

Kültür Merkezi ve çarşı, 2 adet yüzme havuzu, 2 adet yurt binası, park ve camiden oluşan projenin coşku dolu temel atma törenine Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ev sahipliği yaptı. Törene AK Parti Ankara milletvekilleri Ülker Güzel ve Tülay Selamoğlu, Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkel, AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, İlçe Başkanı Ahmet Karaca, Altındağ Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda Altındağlı vatandaş katıldı.

“Yavrularımızı gelecekte çok daha güzel yerlerde yaşatmak için çalışıyoruz.”

Başkan Tiryaki yaptığı konuşmasında bölgeye yapılan yatırımlara değindi. 3 etaptan oluşan toplu konutların, Altındağ Kültür Sarayı’nın, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Müftülük, okullar, Aile Sağlık Merkezi gibi projelerin bölgeye değer kattığını belirten Başkan Tiryaki “Birkaç yıl öncesine kadar buraya yurt binası yapacağımızı söyleseydik, bize kimse inanmazdı. Ev sahipleri evlerine gidemiyordu ki, öğrenciler yurduna girsin. O günlerden bugünlere geldik. Bugün Kültür Merkezi ve çarşı, 2 adet yüzme havuzu, 2 adet yurt binası, park ve camiden oluşan dev yatırımlar için düğmeye basıyoruz.” dedi. Başkan Tiryaki bölgedeki fiziki ve sosyal dönüşümün süreceğini de sözlerine ekledi. Tüm yatırımların hayırlı olmasını temenni eden Tiryaki “Bugün bu soğuk havada buraya gelen yavrularımızı, gelecekte çok daha güzel yerlerde yaşatmak için, her gün çok çalışıyoruz.” dedi.

“Altındağ’ın değişimini şaşkınlıkla izliyorum.”

Konuşmasına “hayırlı olsun” temennisiyle başlayan Ankara milletvekili Ülker Güzel ise Altındağ’ın değişimini şaşkınlıkla izlediğini ifade etti. “Her geldiğimde daha gelişmiş buluyorum, nereye geldiğime ben de hayret ediyorum.” diyen Güzel, Başkan Tiryaki’yi başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

AK Parti İl Başkanı Nedim Yamalı ise “Çalışkanlığından hiç şüphe duymadığım Başkan Veysel Tiryaki’nin çok çalışacağına ve daha çok yatırımlar gerçekleştireceğine eminim…” dedi.

İlk çimento dualarla döküldü

Daha sonra Başkan Tiryaki öncülüğünde tüm protokol üyeleri temel atma alanına geçti. Burada dualar ve alkışlar eşliğinde ilk çimento dökülürken, Altındağlı vatandaşlar da büyük bir coşku ve mutluluk yaşadı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10055,98%-1,59
  • DOLAR

    32,21% 0,01
  • EURO

    34,78% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2426,97% -0,70
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49