TOFDTEN MUHTEŞEM GECE

TOFD)Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nin 16.kuruluş yıldönümü şerefine İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla, WOW İstanbul Hotels&Convention Center'da düzenlenn özel gecede TOFD Sanat Atölyesi'nin Rüya ve Maskeler” teatral modern dans göste

17.12.2014 02:02:55 0
TOFDTEN MUHTEŞEM GECE

(TOFD) Türkiye Omurilik Felçliler Derneği 16.Kuruluş Yıldönümü şerefine İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, WOW İstanbul Hotels and Convention Center’da düzenlenen muhteşem gecede,TOFD Sanat Atölyesi “Rüya ve Maskeler” adlı teatral modern dans gösterisi izleyenleri adeta büyüledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin katkısı, İstanbul Harley Davidson Sahipleri derneği işbirliğiyle, düzenlenen  16.Yıl kutlama gecesini ünlü sanatçı, TV Sunucusu  Ceyhun Yılmaz sundu.

TOFD Sanat Atölyesi  tarafından  sergilenen “Rüya ve Maskeler”isimli teatral modern dans gösterisi  salonu dolduran  üst düzey protokol , Türkiye’nin önde gelen kurum kuruluşlar ının   üst düzey yöneticileri  ve seçkin davetlilerin oluşturduğu  seçkin konuklar  tarafından ayakta alkışlandı.

Ceyhun Yılmaz’ın  sunduğu gecede  ,Burcu Kara  da dansları sahne aldı..Gece ye  ayrıca Derya Şensoy, Ebru Şallı, Prof.Dr.Doğan Cüceloğlu ,İstanbul Vali Yardımcısı gibi bir çok ünlü simalar  renk kattı.

Sanat danışmanlığını da Tan Sağtürk’ün üstlendiği,TOFD Sanat Atölyesi’nin sahnelediği teatral modern dans gösterisi “Rüya ve Maskeler “ in TOFD 16.yıldönümüne özel gösteriminde; Harley Davidson motor sahipleri, sahnede motorları üzerinde ünlü sanatçılar eşliğinde sürpriz Showları ile izleyenleri adeta koltuklarına  mıhladı.

Özel teatral dans gösterisine;   6 ortopedik engelli, 1 işitme engelli, 7 engelsiz olmak üzere toplam da 14 dansçıdan oluşan dans ekibi hazır bulundu. Dans ekibine 2 görme engelli, 1 engelsiz sanatçıdan oluşan canlı müzik ekibi de performansları ile eşlik etti.

Engellenerek yaşamaya zorunlu bırakılmış amatör bir dansçının gerçek yaşamından esinlenerek, toplumun baskısı olmaksızın,dışlanmadan ve özgür bir şekilde dans edebilmek için verdikleri mücadeleleri ve yaşadıkları  güçlükleri anlatan teatral gösteri izleyenler tarafından hayranlıkla izlendi..


ARTUKLU HABER AJANSI

Haber ve Fotoğraflar : Mehmet KIZILKAYA  /  İSTANBUL  

 

 

 

 

 


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07