Toptan Fiyatına Pırlanta Hediyeler!

Tanıtım Yazısı 18.12.2019 14:21:59 0
Toptan Fiyatına Pırlanta Hediyeler!

Her yaşa ve her bütçeye uyum sağlayan modellerin yaratıcısı Lal pırlanta yine harika bir kampanya ile karşımızda. Her kombine uyum sağlayan özel mücevherlerle şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Yeni yıla özel 50 indirime ek sepette ekstra 10 indirim fırsatıyla en güzel mücevherler sizleri bekliyor.

0,30 ct. G Renk HRD Sertifikalı Pırlanta Tektaş Yüzük
Yakut taşlı ya da safir taşlı yüzükler, pırlanta yüzükler, kolyeler ve küpeler her ortamda göz kamaştırmanız için tasarlandı. Tek rengin asaletine inanarak baştan aşağı siyah veya beyaz parçalarla seçtiğiniz kıyafetlerinizi safir taşının mavi renginden ilham alarak, renkli bir küpe ile taçlandırıp tüm dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. İçinizi ısıtacak mükemmel modelleri Lal pırlantanın birbirinden güzel koleksiyonlarında keşfedebilirsiniz. Lal tasarımları sizlere şıklığın anahtarını vadediyor. Tam bir Lal kadını gibi hissediyorsanız cesur olmalısınız. Sıra dışı görünümleri seven kadınlar için kot ceket veya kumaş pantolonunuzla oluşturduğunuz modern görünümler pırlantalarla hareketleniyor.

0.30 ct. Pırlanta Baget Kolye

Mücevher severleri zengin seçenekleriyle cezbeden parçalarla siz de tanışın. Mücevherinizi direkt pırlanta üreticisinden alın. Bunun avantajını hemen yaşayabilirsiniz. Harika modeller gören herkesi büyülüyor.

1.10 ct. F Renk Pırlanta Küpe

Pırlanta tutkunlarının âşık olacağı pırlanta kolye modelleri en kusursuz ve benzersiz halleriyle sizleri bekliyor. Hem de çok uygun fiyat avantajı ve kaçırılmayacak fırsatlarla… Vazgeçilmeyen klasikler ve sadece size özel detaylarla bezenen modeller arasında birçok seçeneğiniz var. Lal Pırlanta farkıyla keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayın.

Zarif ve modern tasarımlarla Lal Pırlanta en özel gününüzde unutulmaz olana imza atıyor. Pırlantanın en saf ve en eşsiz haliyle tanışın, birbirinden güzel modellerde renkli taşların dansını keşfedin! Her kadının en sevdiği ışıltılar, masalsı bir dokunuş ve biricik hissettiren tasarımlar… Hepsi Lal Pırlantanın özel koleksiyonlarında!

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40