Total War: ARENA Kapalı Betası Başladı

Komutanlar antik çağın ünlü savaş meydanlarında zafere ulaşmak için kılıç sallayacak

Teknoloji 1.09.2017 14:58:36 0
Total War: ARENA Kapalı Betası Başladı

01.09.2017 — Wargaming, bugün yaptığı bir açıklamayla Total War: ARENA’nın kapalı betasının başladığını duyurdu. Kapalı betada oynanabilir olacak ırkların Romalılar, Yunanlılar ve Barbarlar olduğu belirtilirken Sezar, Leonidas ve duyurusu gamescom’da yapılan barbar ırkının kumandanı Boudica ordularınıza çeşitli bonuslar ve avantajlar kazandırmak için emrinizde olacak.

 

Okçular, mızrakçılar, sipahiler gibi toplamda 140’dan fazla birime hükmedebileceğiniz oyuna Barbar ırkının eklenmesiyle birlikte savaş köpekleri gibi otantik savaş birimleri de gelmiş bulunuyor. Oyuncular seçtikleri ırka özel avantajlar ve dezavantajları göz önünde bulundurup taktiklerini geliştirecek, Roma Duvarı ve Termopylae gibi tarihi mekanlarda kılıç kuşanacaklar.

 

Wargaming’de Total War: ARENA’dan sorumlu direktör Sergei Laptenok, kapalı betanın başlamasıyla ilgili düşüncelerini, “Alfa sürecinde bize destek olan oyuncularımızın geribildirimleri ve gece gündüz çalışmaya devam eden geliştiricilerimizin emekleri sayesinde oyunumuzu kapalı betaya almış bulunuyoruz. Umarım ki bu süreçte bize katılan oyuncular da fikirlerini bizlerle paylaşmaya devam edecek ve bu sayede oyunu daha da eğlenceli hale getirecek birçok özellik önümüzdeki günlerde eklenecek,” sözleriyle dile getirdi.

 

Özel birimler, oyun içi para ve Premium hesap zamanı gibi pek çok bonusu içeren özel başlangıç paketlerinden birini seçerek oyuna hızlı bir giriş yapmak için https://eu.wargaming.net/shop/twa/main/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Kapalı betaya katılmak içinse https://totalwararena.net/ adresinden “Join the Test” butonuna basarak geliştiricilere ulaşmanız yeterli. Kapalı betanın sınırlı sayıda oyuncuyla yapılacağını, bu nedenle her talep gönderene olumlu dönülemeyeceğini de belirtelim.

 

###

Total War Hakkında

Total War, oyun pazarındaki en bilinen savaş/strateji oyunlarındandır. Gerek özgün oynanışı gerek gerçekçi yapısı sayesinde Total War, gelmiş geçmiş en başarılı PC oyunlarından biri olma özelliği taşımaktadır. Total War evreni free-to-play Total War™: ARENA ve Total War Battles™: KINGDOM ile genişlemeye devam etmektedir. Geliştirici ekipleri Total War: WARHAMMER ve gelecek Total War oyunları için hep birlikte çalışmaktadırlar.


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00