TRABZON BÜYÜKŞEHİRDEN ÖĞRENCİLERE SAHURLUK JESTİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, bu yıl ?Trabzon Ramazan?da bir başka güzel? sloganıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında, final haftasına giren ve sınav telaşındaki üniversite öğrencilerine sahurluk ikramında bulunacak.

Gençlik Haberleri 27.05.2019 11:53:48 0
TRABZON BÜYÜKŞEHİRDEN ÖĞRENCİLERE SAHURLUK JESTİ

 Trabzon Büyükşehir Belediyesi, bu yıl ‘Trabzon Ramazan’da bir başka güzel’ sloganıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında, final haftasına giren ve sınav telaşındaki üniversite öğrencilerine sahurluk ikramında bulunacak.



Ramazan boyunca farklı kesimlerden vatandaşlara yönelik etkinlikler düzenlediklerini belirten Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, dönem sonuna sayılı günler kala final sınavlarına yoğunlaşan ve sahur yapma imkânı bulamayan üniversite öğrencilerine oruç ibadetlerini yerine getirme noktasında yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi. 

 
Hem Ortahisar’daki iftar çadırında hem de ilçelerde hal-i hazırda iftar sofraları kurulduğunu anımsatan Başkan Zorluoğlu, “Çoğunluğu gurbette, ailelerinden uzakta öğrenim gören veya sahur fırsatı bulamayan öğrenci kardeşlerimize ‘Büte kalma sahura kal’ sloganıyla bir jest yapalım istedik. Final haftası boyunca her gece 01.30 – 02.30 saatleri arasında kütüphanede sınavlarına hazırlanan öğrenci kardeşlerimize sandviç ve meyve suyundan oluşan sahurluk ikram ediyoruz. İnşallah Ramazan’ın bereketi sınavlarına da yansır ve her bir öğrenci kardeşim emeklerinin karşılığını alarak hem sınavlarda hem de mezun olduklarında hayatlarında başarılı olur, iyi yerlere gelir” diye konuştu.



Trabzon Büyükşehir Belediyesinin üniversite öğrencilerine yönelik sahurluk ikramı, Karadeniz Teknik Üniversitesi Kanuni Kampüsü Faik Ahmet Barutçu Kütüphanesi’nde finallerinin sona ereceği 31 mayıs tarihine kadar devam edecek.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-TRABZON


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,18
  • EURO

    35,13% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2283,02% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00