TRABZON`DA FUTBOL TERÖRÜ

Süper Lig`de dün akşam oynanan Trabzonspor-Gaziantepspor maçı sonrasında inanılmaz olaylar yaşandı. Hakemin yönetimini beğenmeyen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, İstanbul`dan Trabzon`daki yöneticileri telefonla arayıp, "Özel uçakla oraya geliyo

Spor 29.10.2015 16:02:05 0
TRABZON`DA FUTBOL TERÖRÜ

Süper Lig'de dün akşam oynanan Trabzonspor-Gaziantepspor maçı sonrasında inanılmaz olaylar yaşandı. Hakemin yönetimini beğenmeyen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, İstanbul'dan Trabzon'daki yöneticileri telefonla arayıp, "Özel uçakla oraya geliyorum. Ben gelene kadar hakemleri stattan çıkarmayın." dedi.Hakem Çağatay Şahan ve yardımcıları Trabzonda  4 saat statta mahsur kaldı. 

Futbol yorumcusu eski hakem Ahmet Çakar,da bu olaydan sonra Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun maçın hakemlerini Avni Aker Stadı'nda 4 saat bekletmesi ve sarf ettiği sözlerden dolayı topa tuttu.

Ahmet Çakar, Avni Aker Stadı'nda hakemleri rehin alan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu topa tutarken "Türk futbol tarihinin en tehlikeli en sorumsuz açıklamalarını yapmıştır." dedi.

Süper Lig'de dün akşam oynanan Trabzonspor-Gaziantepspor maçı sonrasında inanılmaz olaylar yaşandı. Hakemin yönetimini beğenmeyen TrabzonsporBaşkanı İbrahim Hacıosmanoğluİstanbul'dan Trabzon'daki yöneticileri telefonla arayıp, "Özel uçakla oraya geliyorum. Ben gelene kadar hakemleri stattan çıkarmayın." dedi. Hacıosmanoğlu daha sonra ASpor Televizyonu'na telefonla bağlanıp, "O hakemi bakalım oradan kim çıkartacak?" diye rest çekti. Hakem Çağatay Şahan ve yardımcıları 4 saat statta mahsur kaldı. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın telefonu Hacıosmanoğlu'nu ikna edebildi. Hakemler 03.47'de serbest kaldı. Eski hakem Ahmet Çakar, Hacıosmanoğlu'nun sözleri için, " Futbol tarihinin en tehlikeli, en sorumsuz açıklamaları..." dedi.

"FUTBOL TARİHİNİN EN TEHLİKELİ AÇIKLAMASI"

Ahmet Çakar, sosyal medya hesabı Twitter'dan konuyla alakalı şu ifadeleri kullandı; " Trabzon başkanı Hacıosmanoğlu Türk futbol tarihinin en tehlikeli en sorumsuz açıklamalarını yapmıştır. Trabzon yine hakem tarafından katledilmiş. 2 penaltısı verilmemiş. Kural hatası olsa bile maçın tekrarını gerektirmez, sonuca etkisi yok. Türkiyede 6222 sayılı yasadan dolayı ceza almış biri olarak savcılara soruyorum. Trabzon başkanının açıklamaları 6222 yi ihlal değil midir? Tamam hakem Trabzonspor'un 2 penaltısını vermedi ama attığı ilk gol ise uyduruk bir faul ve ofsayt. Bunun bedeli hakemi stadtan çıkartmamak mı? Yıllarca Aziz Yıldırım hakem odası bastı (basmadığı halde) diye eleştirdik. Şimdi ise İHO hakemi rehin alın talimatını canlı yayında verdi. Trabzon'daki rehine hakem olayı kabul edilemez. Yazık çok yazık. Bir hakem ne kadar hata yaparsa yapsın rehin alınamaz. İHO'nun rehin alın talimatı, azmettirme... Eski mesleğime döneceğim açıklaması ise (muhtemelen silahlı eylem ya da darp) açık bir tehdittir."

 

Kaynak:sondakika.com




Anahtar Kelimeler: TRABZON`DA FUTBOL TERÖRÜ
26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,25% 0,11
  • EURO

    34,76% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2456,18% 0,98
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88