``TRABZON-MARDİN KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ``PROJESİ KAPSAMINDA 1600 ÖĞRENCİYE GİYİM YARDIMI

"Trabzon-Mardin Kardeşlik köprüsü " Projesi kapsamında başlatılan çalışmalar sonucunda Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç tarafından kampanya kapsamında Mardin Kızıltepe`de 12 ortaokul,bir Kız İmam Hatip Lisesi ile bir Kuran-Kursuna çe

Mardin 18.04.2017 13:55:07 0
``TRABZON-MARDİN KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ``PROJESİ KAPSAMINDA  1600 ÖĞRENCİYE GİYİM YARDIMI

"Trabzon-Mardin Kardeşlik köprüsü " Projesi kapsamında  başlatılan çalışmalar sonucunda Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç  tarafından  kampanya kapsamında Mardin Kızıltepe'de 12 ortaokul,bir Kız İmam Hatip Lisesi ile bir Kuran-Kursuna çeşitli giyecek  yardımında bulunuldu.

 

Kızıltepe ilçesine gönderilen Giyim yardımları Mardin Trabzonspor taraftarlar   Derneği ve Mardin Toplumsal Dayanışma Derneği Genel Başkanı ve Ekibi tarafından 1600 parça elbise ve giysi yardımı Kızıltepe ilçesinde bulunan 1 2 ortaokul,bir Kız İmam Hatip Lisesi ile bir Kuran-Kursuna gidilerek öğrencilere dağıtıldı.

 

?Trabzon Ortahisar Belediyesi tarafından Kızıltepe ilçesine  gönderilen yardım malzemeleri, ? tişört kazak gömlek ayakabı mont eşarp pantolon etek ve benzeri? giyim malzemelerinden oluştu.Dağıtılmak üzere  gönderilen Giyim Yardımları daha sonra  ? Kızıltepe  ilçesindeki  12 ortaokul,bir Kız İmam Hatip Lisesi ile bir Kuran-Kursuna ?gidilerek öğrencilere dağıtıldı.?

 

?Mardin Trabzonspor taraftarlar Derneği Başkanı ve Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Genel Başkanı İbrahim Aydın , ?Artuklu Haber'e yaptığı açıklamada, ?"Trabzon-Mardin Kardeşlik köprüsü " Projesi kapsamında  ?Ortahisar Belediyesi tarafından gönderilen yardım Malzemelerini ??? ilk elden dağıtımını yaparak ihtiyaç sahibi öğrencileri sevindirdiklerini belirterek,

 

"Hazırlamış olduğumuz projemize destek veren Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı sayın Ahmet Metin Genç'e,"Trabzon-Mardin Kardeşlik köprüsü " Projesi mimarlarından Sayın Ahmet Külekçi'ye ,Yardımların dağıtılmasında Derneğimize büyük Yardımları Dokunan Kızıltepe ilçesi Bağrıbütün ortaokul müdürü ?Sayın ?Vedat Bayram? bey'e?,?  ayrıca emeği geçen? herkese teşekkür ?ediyor,Şükranlarımı sunuyorum ."?Dedi?

 

İlçe? Kaymakamı Ahmet Odabaş ve İlçe ? Milli Eğitim Müdürü ?Mehmet Ali Az?'ın işlerinin yoğunluğu nedeniyle  programa katılamadıklarını belirten Başkan Aydın??? ?, projeyi hayata geçiren ?herkese ? teşekkür etti.

 

Trabzon Ortahisar Belediyesi tarafından gönderilen yardımlar Kızıltepe ilçesinde bulunan Furkan Doğan Kız imam hatip lisesi ,Vatan ortaokulu ,Süleyman Demirel ortaokulu, Zerga ortaokulu, İstiklal ortaokulu ,Turgut Özal ortaokulu ,Mehmet Doğru ortaokulu Sıtkı Türkoğlu ortaokulu ,Esenli köyü ilkokulu ,Dumanlı ilkokulu ,Bağrıbütün ortaokulu,Şenyurt ilkokulu ve Kızıltepe ilçe Müftülüğüne bağlı eğitim veren  2  kız kuran kursunda eğitim gören toplam 1600 öğrenciye dağıtıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE

ÖZEL HABER


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04