TRABZONSPOR BAŞKANI`NIN EYLEMİNDEN ÇOK SÖZLERİ TARTIŞILIYOR!

Trabzonspor Başkanı`nın `Adam gibi öleceğiz,kadın gibi yaşamayacağız` sözlerine tepkiler artarak sürüyor.

30.10.2015 11:06:08 0
TRABZONSPOR BAŞKANI`NIN EYLEMİNDEN ÇOK SÖZLERİ TARTIŞILIYOR!

Trabzonspor Başkanı'nın 'Adam gibi öleceğiz,kadın gibi yaşamayacağız' sözlerine tepkiler artarak sürüyor.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Gaziantepspor ile 2-2 berabere kaldıkları mücadelenin ardından A Spor canlı yayınında olay açıklamalar yaptı.Türkiye Futbol Federasyonu ve hakemleri hedef alan Hacosmanoğlu'nun "Böyle bir Allah'sızlık olmaz ki ya! Bundan sonra neler olacağını Türkiye Cumhuriyeti görecek. Millet polis arabalarını yaktı, statları yaktı. Biz masum duruyoruz diye önüne gelen tokatı gidecek ha? Dünya'nın önemli insanlarının yetiştiği bir şehir burası. Bu akşam milat olacak. Herkes görecek. Trabzonspor sevdalılar müsterih olsun, daha bizim çekeceğimiz bir şey kalmadı. Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız. Bizi kadın gibi yaşatmaya da kimsenin gücü yetmez.Yıllar önce tövbe edip bıraktığım mesleğim vardı, sanırım o günlere geri dönmem gerekiyor" sözleri tartışma konusu oldu. "Trabzonspor Başkanı" etiketiyle Türkiye TT listesine girdi. 

ÖZÜR DİLEMELİ

Akıllara durgunluk veren bu sözler 2015 Türkiye’sinde bir futbol kulübüne başkanlık eden İbrahim Hacıosmanoğlu’na ait. Tartışma yaratan bu sözlerin ardından sosyal medya kullanıcıları Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu'nun tüm kadınlardan özür dilemesi gerektiğini dile getiriyor. Eleştiri oklarına hedef olan Hacıosmanoğlu hakkında yapılan yorumlardan bazıları şöyle:

"Tövbe edip bıraktığım mesleğim vardı, sanırım o günlere geri dönmem gerekiyor” gibi tehditler savurduğu konuşmasında geçen bu sözlerinin ardından Hacıosmanoğlu’na şunu sormak istiyoruz; Kadın gibi yaşamakta ne var sayın başkan?

Maçta haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz, uğramış da olabilirsiniz ama bu size kadınlara hakaret etme hakkı vermez. Aşağılama gafletinde bulunduğunuz kadınlardan biri dünyaya getirdi sizi, yine o kadınlardan biriyle aynı yastığa koyuyorsunuz başınızı…

"YİĞİT KARADENİZ KADINLARI"NI UNUTMA

Fındık toplayan, çay toplayan, çocuk büyüten kimseye ihtiyaç duymadan ayakta duran Karadeniz kadınını çok iyi tanırsın, ama yine de hatırlatalım istedik. Tek bir ağaç bile kesilmesin diye dozerin geçeceği güzergahın önüne elinde sopasıyla oturan Havva Ana gibi yiğit Karadeniz kadınlarını unutmadık, sen de unutma!

Havva Bekar

"Kadın gibi yaşamayacağız" gibi çirkin bir ifade kullanan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun tüm kadınlardan özür dilemesini bekliyoruz.

Melis Alphan: Böyleleri üremesin, kısırlaştırılsın. Cinsiyetçi fikirleri de yeni kuşaklara taşınmasın, onlar ölünce ölsün! "Futbol hayattır" diye zırvalayanlara.. Evet doğru, hayat. Kadınları gerçek hayatta öldüren zihniyet statta oturuyor. Yıl 2015, ayağına giyecek ayakkabı sırtına ceket bulamayan bir millet şaşkınlıkla Mercedes'ten inemeyenleri izliyor. Ayrıca vals, içinde aynı anda hem hüznü hem heyecanı barındıran harika bir müziktir. Küçümseyeni küçümserim.

Rabia Arzu Yeğin: Kadın gibi yaşamayacağız diyen İbrahim Hacıosmanoğlu, sen de bir kadının eserisin çıkıp bi’ özür dile istersen , ne dersin?

Nüjiyan: Nesi varmış kadınların! Sunun yaptığı ayrıma bak! Sen zaten bi’ kadın gibi onurlu yaşayamazsın! Ayıp ya ayıp

Alperen Sezin: Adam gibi ölmek tamamda kadın gibi yaşamayacağız ne demek

Semabbas: Emin ol hiçbir kadın da senin gibi yaşamak istemez.

00123 001122: "Adamın" zıttı "kadın" değildir. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın. Kadına hakaret söylemini kınıyorum.

Günbatımı Çıkmazı: İbrahim Hacıosmanoğlu, "Kadın gibi yaşamayacağız" diyerek annesini bile aşağılamış.

Favci: İbrahim Hacıosmanoğlu, bizi kadın gibi yaşatmaya kimsenin gücü yetmez demiş, kadın gibi yaşamaktan ne anlıyorsa zavallı..

FenerbahCHE: İbrahim Hacıosmanoğlu! Keşke kadınlar kadar cesur ve yürekli olabilsen! Kelimeleri nohut beyninde tart ve öyle konuş!

Seray Karakaş: 'Sevgili' İbrahim Hacıosmanoğlu adam gibi yaşamış, kadın gibi değil. Keşke kadın gibi yaşasaymış da azcık onurlu olsaymış…


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00