TRABZONSPOR BAŞKANI USTA ARTUKLU KAPALI SPOR SAHASINDA İNCELEME YAPTI

10 Kasım 2016 tarihinde Derik ilçesinde Kaymakamlık binasına yapılan hain terör saldırısında şehit düşen Mardin`in Derik ilçesi Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk`ün vasiyeti yerine geliyor.

Mardin 30.06.2017 19:16:06 0
TRABZONSPOR BAŞKANI USTA ARTUKLU KAPALI SPOR SAHASINDA İNCELEME YAPTI

10 Kasım 2016 tarihinde Derik ilçesinde Kaymakamlık binasına yapılan hain terör saldırısında şehit düşen Mardin'in Derik ilçesi Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün vasiyeti yerine geliyor.

 

Mardin Trabzonsporlular Derneği'ni ziyareti sırasında anı defterine, ‘Sözüm olsun ki en yakın zamanda bir grup öğrenciyi Mardin'den Trabzon'a getireceğim. Onlara hem  maç izleteceğim, hem de kenti gezdireceğim' diye yazan Safitürk'ün bu hayalinin gerçekleşmesinin ardından,Bugün Trabzon-Mardin Kardeşlik Projesi kapsamında Mardin'e gelen Trabzonspor  Başkanı Muharrem Usta   , Asbaşkan Ahmet Çubukçu, yönetim kurulu üyesi Alı Rıza Egemen, Trabzonspor’un başarılı oyuncuları Yusuf Yazıcı ve Okay Yokuşlu ,Trabzon’dan TSYD Trabzon Şube Başkanı Murat Taşkın ve Trabzonspor Medya Sorumlusu Ulaş Özdemir  ile birlikte Mardin'de çeşitli temas ve ziyaretler gerçekleştirdi.

 

Artuklu Spor Kompleksini ziyaretinde burada eğitim gören gençler  tarafından Çiçeklerle karşılananTrabzonspor  Başkanı Muharrem Usta   ve beraberindekiler,Gençlerle bir süre sohbet etti.

 

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta,Derik Kaymakamı Hakan Kafkas  ve beraberindeki heyet Trabzonspora gönül vermiş genç yeteneklerin yetişmesi için Kızıltepe ve Mardin gençlerine karşılıksız hizmet sunan Artuklu kapalı saha spor kompleksini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.Artuklu kapalı saha spor kompleksi müdürü Esat Kılınç tarafından karşılanan konuk heyete spor sahasında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verildi. 

 

Derik Kaymakamı Hakan Kafkas ile birlikte Artuklu kapalı saha spor kompleksini ziyaret eden Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta spor Kompleksinde çalışmaları bir süre izleyerek,Müdür  Esat Kılınç'tan bilgi almasının ardından,Teşekkür ederek buradan ayrıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


29.8° / 19.1°
  • BIST 100

    10895,25%1,45
  • DOLAR

    32,18% 0,02
  • EURO

    34,94% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2506,72% -0,13
  • Ç. ALTIN

    4013,53% 0,01