?TRAFİK SİGORTASI PRİM VE ACENTE HİZMETLERİYLE BÜTÜNDÜR?

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, trafik sigortasındaki prim sorgulama ekranını kullanan vatandaşın, aynı fiyatla acentesinden poliçe yaptırabileceğini belirterek, ?Trafik hayatsa, acenteler ileriki günlerde yapılacak işlemler

11.10.2016 11:16:26 0
?TRAFİK SİGORTASI PRİM VE ACENTE HİZMETLERİYLE BÜTÜNDÜR?

 Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, trafik sigortasındaki prim sorgulama ekranını kullanan vatandaşın, aynı fiyatla acentesinden poliçe yaptırabileceğini belirterek,“Trafik hayatsa, acenteler ileriki günlerde yapılacak işlemlerde vatandaşlara yardımcı olacak yol arkadaşlarıdır” dedi. 

               Bezci, yazılı bir açıklama yaparak, Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi’nde oluşturulan prim sorgulama ekranını değerlendirdi. Bilgisayar ekranından sigorta şirketlerinin prim tekliflerinin görüleceği uygulamanın vatandaşlara kolaylık getireceğini kaydeden Bezci, “Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi prim sorgulama ekranının, vatandaşa ödeyeceği en düşük primi bulma konusunda kolaylık sağlayacağından hiç şüphemiz yok ancak trafik sigortası prim ve acentelerden alınan hizmetlerle bir bütündür. Acenteler sadece poliçe tanzim etmezler, sigortalıların doğru ürün almaları ve hasar sonrasında sigortalılarının mağdur olmamaları için elinden gelen tüm gayreti göstermektedirler. Acenteler 7 gün 24 saat hizmete hazırdır ve mesai kavramı gözetmeden çalışırlar. Herhangi bir hasar olduğunda acenteler, sigortalılar ile sigorta şirketi ve eksper arasında köprü vazifesi görür. Acenteler, tüm sigorta ihtiyaçlarını çözebilecek donanımdadır. Acente, duruma göre avukat, doktor, psikolog, muhasebeci, danışman olur. Kısaca acente sigortalılarının ve sigorta şirketlerinin vefakar ve cefakar yol arkadaşıdır” diye konuştu. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


33.1° / 20.2°
  • BIST 100

    10677,49%0,19
  • DOLAR

    32,24% 0,36
  • EURO

    35,02% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2442,41% 0,55
  • Ç. ALTIN

    3897,55% -0,51