TRAFİK OLİMPİYATLARINDA TÜRKİYE 4.SÜ OLDULAR!

Türkiye Trafik Olimpiyatların´da Mazıdağı Endüstri Meslek Lisesi Öğrencileri Türkiye Dördüncülüğü Kazandi.

Mardin 3.06.2014 19:18:47 0
TRAFİK OLİMPİYATLARINDA TÜRKİYE 4.SÜ OLDULAR!

Türkiye Trafik Olimpiyatların´da Mazıdağı Endüstri Meslek Lisesi Öğrencileri Türkiye Dördüncülüğü Kazandi.

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt KUNTOĞLU  Trafik Olimpiyatlarında Mardi`i  başarı  ile temsil eden Mazıdağı Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri Abdulmecit TUNA, Yakup TUNA, Murat YERSİZ,  Mahmut SURUN, ve Ergün ADSAY , danışman  öğretmenleri Fatih GÜNDOĞDU ve okul müdürü Hamdullah GAYIR’I makamında kabul ederek,  kazandıkları Türkiye dördüncülüğünden dolayı tebrik etti.   Öğrencilerin planlı ve öz güvenle çalışmaları ve öğretmenlerin  öz verili destekleri ile yakalanan bu başarıda  emeği geçen herkese teşekkürlerini sunaraak, başarılarının devamını temenni etti.

Türkiye Trafik Olimpiyatları Millî Eğitim Bakanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları ve Goodyear Lastikleri arasında imzalanan iş birliği protokolüyle, Trafikte Sorumluluk Hareketi çatısı altında hayata geçirilen Trafikte Gençlik Hareketi, liseli gençlerde trafik güvenliği ve bireysel sorumluluklar konusunda farkındalığı geliştirmeyi amaçlıyor.

Goodyear Firmasının  desteğiyle yürütülen proje çerçevesinde, gençlerin trafik güvenliği konusunda sorumluluk almalarını ve aktif öğrenme süreçlerine dâhil olmalarını teşvik etmek amacıyla Trafik Olimpiyatları yarışması düzenleniyor. Tespit ettikleri bir trafik sorununa yönelik bir kampanya geliştirmeleri istenilen Trafik Olimpiyatları’na yoğun ilgi gösterildi. Bütün liseli öğrencilerin katılımına açık yarışmaya ülke genelinden 80 başvuru oldu.

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu yaptığı konuşmasında

``Ön değerlendirme sonucunda, finale kalan 10 lisenin öğrencileri, kampanyalarını final jürisi önünde sunma fırsatı elde etti. 9 Mayıs 2014’te Ankara’da düzenlenen finalde birbirinden başarılı kampanyalar geliştiren öğrencilerin projeleri arasından Mazıdağı Meslek Lisesi öğrencilerinin “Güvenli Trafik” projesinin Türkiye dördüncülüğünü kazanması  gurur verici ve sevindirici olmuştur``dedi.

 

``HABERİN OLDUĞU HER YERDE``

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04