Travel Turkey’de Mardin Turizmcilerinin standına yoğun ilgi

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı himayesinde, İzmir Ticaret Odası, TÜRSAB, TÜROFED, İzmir Vakfı desteği ile İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık tarafından organize edilen fuar görkemli bir törenle kapılarını açtı.

Turizm 8.12.2022 13:22:00 0
Travel Turkey’de Mardin Turizmcilerinin  standına yoğun ilgi

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı himayesinde, İzmir Ticaret Odası, TÜRSAB, TÜROFEDKültür ve Turizm Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı himayesinde, İzmir Ticaret Odası, TÜRSAB, TÜROFED, İzmir Vakfı desteği ile İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık tarafından organize edilen fuar görkemli bir törenle kapılarını açtı.

 

 

Bir mobilya ve iç mekan görseli olabilir

Türkiye ve İzmir’den birçok Turizm İşletmesinin  katılım sağladığı fuarda, Mardin'in  kültürü, tarihi ve turizm potansiyeli Mardin'in Turizmcilerinin katıldığı standında tanıtıldı.TRAVEL TURKEY İZMİR 16. Uluslararası Turizm Fuar Ve Kongresi D-210 Holünde bulunan Stantlarında ziyaretçilerini ağırlayan Mardin Turizmcileri ziyaretçilere Mardin  ile ilgili bilgilendirici broşürler ve yöresel ürünler  dağıtıldı. Katılımcılara, Mardin'inFuarda Yüzyıllık Deneyimli Markası DAVUTSELİM'in ürettiği Badem Şekeri(İMLEBBES),Mardin Çöreği,Mardin'in Dünyaca Ünlü Leblebisi başta olmak üzere çeşitli hediyelerin verildiği stant  ziyaretçilerin yoğun akınına uğradı.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, yiyecek ve iç mekan görseli olabilir

Mardin'in Ünlü Kuruyemiş Firması Fuarda Yüzyıllık Deneyimi  ile yer lan DAVUTSELİM'in yöneticisi Davut Ayla,Fuar'a ilişkin olarak Artuklu Haber'e yaptığı özel açıklamada şunları söyledi;''Bu yıl 16.düzenlenen TravelTurkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarı'na  bu yıl ilk kez  kendi inisiyatifimiz ve Planlamız ile katılma imkanı bulduk.MARTOD Çatısı altında bulunan ve Mardin'in önemli Turizm işletmelerini bünyesinde barındıran Derneğimiz Organizasyonu ile ilk kez bir Turizm Fuarına kendi inisiyatifimiz ve organizasyonumuz  ile katılımda bulunduk. Bugüne kadar bize desteklerini esirgemeyen tüm Kuruluşlara şükranlarımızı sunuyoruz. Fuarda Yüztıllık deneyimi ve Kaliteli ürünlerimiz ile DAVUTSELİM Markası olarak ta ön saflarda yerimiz aldık.Mardin'in tanıtımına katkı sağlayabilmenin huzuru ve Mutluluğunu yaşyoruz.Standımız sabah saatlerindenberi ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.Diğer standlardan farklı olarak, standımız çok yoğun ilgi görmesi bizleri mutlu etti.Emeği geçen herkesi kutluyorum''Dedi.

 

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19