TUBİTAK YARIŞMASINDA DERECE ALAN MARDİNLİ ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Artuklu Hacı Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu Teknolojik Tasarım alanında Türkiye Üçüncüsü oldu. Aynı yarışmada Prof. Dr. Aziz Sancar Bilim Sanat Merkezide Kimya alanında Teşvik Ödülü almayı başardı.

1.06.2024 13:46:00 0
TUBİTAK YARIŞMASINDA  DERECE ALAN MARDİNLİ  ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenen 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Artuklu Hacı Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu Teknolojik Tasarım alanında Türkiye Üçüncüsü oldu. Aynı yarışmada Prof. Dr. Aziz Sancar Bilim Sanat Merkezide Kimya alanında Teşvik Ödülü almayı başardı.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Murat Demir: Teknolojik Tasarım alanında Türkiye üçüncüsü olan Artuklu Hacı Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu müdürü Şeyhmus Demir, öğrenciler  Meryem Dinçer, Hümeyra Rana Gümüş ve danışman öğretmenleri Tuba Öztürk Salman ile Kimya alanında Teşvik Ödülü alan Prof. Dr. Aziz Sancar Bilim Sanat Merkezi okul müdürü Ahmet Gönenç, öğrenci Ecrin Irmak Yıldız, danışman öğretmenleri Büşra Manay'ı misafir etti.

 

Öğrencilere ve danışman öğretmenlerine ödüllerini veren Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Murat Demir; "Sevgili öğrenciler, kıymetli öğretmenler; bu gurur verici başarılarınızdan dolayı hepinizi gönülden tebrik ediyorum. Her biriniz, azim ve özveri ile çalışarak büyük başarılara imza attınız. Bilimsel araştırmalar ve teknolojik tasarımlarınız, ülkemizin geleceğine ışık tutuyor. Danışman öğretmenlerimizi de rehberliklerinden dolayı kutluyorum. Bu başarılarınızın devamını diliyor ve her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyorum. Başarılarınızın devamını dilerim." dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


41.2° / 28.1°
  • BIST 100

    10630,85%1,52
  • DOLAR

    32,81% 0,96
  • EURO

    35,27% 0,94
  • GRAM ALTIN

    2467,86% 1,46
  • Ç. ALTIN

    3965,35% 1,90