TÜGİAD Ankara`daki alçakça saldırıyı lanetledi

Ankara?da şehir merkezinde gerçekleştirilen bombalı saldırıyı lanetleyen TÜGİAD Başkanı Rahmi Çuhacı saldırıda yaşamını yitirenlere Allah?tan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı; yaralananlara da acil şifalar diledi.

Gündem 18.02.2016 07:54:24 0
TÜGİAD Ankara`daki alçakça saldırıyı lanetledi

Ankara’da şehir merkezinde gerçekleştirilen bombalı saldırıyı lanetleyen TÜGİAD Başkanı Rahmi Çuhacı saldırıda yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı; yaralananlara da acil şifalar diledi. Terörün Türkiye’yi esir almaya başladığını söyleyen Çuhacı , “ Ne yazık ki bu alçakça ve kalleşçe  saldırılardan sonra açıklama yapmaktan başka bir şey elimizden gelmiyor. Türkiye kendisini esir almaya çalışan teröre karşı birlik ve beraberliğini korumalıdır. “ dedi.

TÜGİAD Başkanı Rahmi Çuhacı Ankara’da gerçekleştirilen bombalı saldırıyı lanetleyerek şu açıklamayı yaptı;

“Ne yazık ki ülkemizin kalbi alçakça ve kalleşçe bir bombalı saldırı ile sarsıldı. Terör saldırıları her zaman bir şeyleri amaçlar. Burada amaç Türkiye’yi terörize etmek, toplumda korku salmak ve içinde bulunduğumuz coğrafyada yaşanan kaosta hata yapmasını sağlamaktır. Toplumun, her türlü görüş ayrılıklarını bir kenara bırakarak bu terör saldırılarının arkasındaki güçlere karşı birlik ve beraberlik içinde olmalarını diliyoruz. Güvenlik güçlerimizden bu olayı gerçekleştirenleri ve onların arkasındaki asıl güçleri bir an önce ortaya çıkartmalarını ve hak ettiği cezaya çarptırılmalarını bekliyoruz. Bu aşamada siyasetçilerimizden de, her türlü kişisel ya da siyasal çekişmeleri bir kenara bırakarak sağduyulu adımlar atmalarını bekliyoruz. Türkiye güçlü bir devlet olmanın gereği olarak sükunetini korumalıdır. Teröre yenik düşerek birbirimize olan inancımızı ve güvenimizi yitirmemeliyiz. Unutmayalım ki saldırıda yaşamını yitiren ve yaralanan asker ve siviller bizim kardeşlerimiz, komşularımız, canlarımızdır. Bu vesileyle saldırıda yaşamını yitirenlere rahmet, aileleri, yakınları ve insanlığa başsağlığı diliyoruz. Saldırıda yaralananların da en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz. “dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI


20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00