TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen Kayseri Terör Saldırısını Lanetledi

TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen, son günlerde yaşanan terör saldırılarını ve son olarak da Kayseri?de çarşı iznine çıkan askerlere dönük saldırıyı gerçekleştiren teröristleri lanetleyerek; ?Teröristler ve onları azmettirenler sonlarının geldiğini fark ettikler

Gündem 17.12.2016 23:24:50 0
TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen Kayseri Terör Saldırısını Lanetledi

TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen, son günlerde yaşanan terör saldırılarını ve son olarak da Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlere dönük saldırıyı gerçekleştiren teröristleri lanetleyerek; “Teröristler ve onları azmettirenler sonlarının geldiğini fark ettikleri için daha da saldırganlaştılar. İnsanlığa nasıl bir zarar verdikleri umurlarında bile değil” dedi.

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Başkanı Ali Yücelen, Kayseri’de gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet ve milletimize başsağlığı; yaralılara da acil şifalar diledi. Vatandaşlarımıza, şehit yakınları için sabır duası çağrısı yapan Yücelen şu açıklamayı yaptı:

 

“Yurdumuz dahili ve harici düşmanlara karşı birlik ve beraberliğini koruma mücadelesi veriyor. Bu mücadelede masum insanlarımızı kaybediyoruz. Son saldırı da dahil olmak üzere saldırılarda şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, başta aileleri olmak üzere tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Teröristler ve onları azmettirenler sonlarının geldiğini fark ettikleri için daha da saldırganlaştılar. İnsanlığa nasıl bir zarar verdikleri umurlarında bile değil. Ne yapsalar olmuyor. Türkiye’yi ancak içeriden yıkabileceklerini biliyorlar. Yaratacakları infial ile insanların birbirine saldırmalarını ve birlik ve beraberlik ruhunu kaybetmelerini amaçlıyorlar. Bunu gerçekleştiremedikleri için saldırganlıkları da artıyor. Dünya üzerinde çok az millet bu denli çok taraflı ve vahşi terör saldırılarına maruz kaldı. Ancak bu hain saldırılar bizi yıldıramayacak, her zorlukta olduğu gibi bir olan gönlümüz bizi güçlü kılacak, bunu biliyoruz. İçimiz yanıyor. Allah, O'na tertemiz gelen evlatlarımızın analarına, evlatlarına, sevenlerine sabır versin… Bizler üzerimize düşeni yapacağız. Teröristlerin ve onları azmettiren güçlerin istediği tabloyu yaratmayacağız. Bu ülkenin birlik ve beraberliğini, bu ülkeyi seven insanların haklarını savunarak muhafaza edeceğiz. Bu bizim milletimize, tarihimize, atalarımıza ve evlatlarımıza borcumuzdur.” 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10055,98%-1,59
  • DOLAR

    32,21% 0,01
  • EURO

    34,78% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2426,97% -0,70
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49