TÜKETİCİ BİRLİĞİ FEDERASYONUNA BİR KATILIM DAHA

Merkezi Antalya?da bulunan Tüketici Birliği Federasyonuna (TBF) bir katılım daha gerçekleşti.

Türk Dünyasından Haberler 4.03.2015 08:53:07 0
TÜKETİCİ BİRLİĞİ FEDERASYONUNA BİR KATILIM DAHA

Merkezi Antalya’da bulunan Tüketici Birliği Federasyonuna (TBF) bir katılım daha gerçekleşti.

Halen Antalya, Erzurum, Siirt, Gümüşhane, Kütahya, İstanbul, Serik gibi yerlerde faaliyet gösteren 11 tane tüketici derneğini bünyesinde barındıran TBF’na Kaza Mağdurları Sosyal Güvenlik ve Tüketici Hakları Derneğinin (KazaMağdurDer) de katılımıyla federasyona üye dernek sayısı 12 ye yükseldi.

Katılım başvurusu kabul edilen KazaMağdurDer Genel Başkanı Ali KÖRÜKÇÜ, “TBF ailesi içinde yerimizi almış olmaktan son derece memnunuz. İnsanımıza hizmet etme noktasında hareket eden örgütlerin birlikteliliği etkin olabilmek adına son derece önemli. Birlikten kuvvet doğar anlayışından hareketle bizde tüketici hareketine güç vermek için buradayız” dedi.

Tüketici Birliği Federasyonu (TBF) Genel Başkan Vekili Av. İbrahim GÜLLÜ ise “Kaza Mağdurları ve Tüketici Derneğinin katılım isteğini geri çeviremezdik. Bu nedenle yeni bir ses ve soluk ile aramıza katılan KazaMağdurDer’e hoş geldiniz demekten ve TBF ye katılım belgesini takdim etmekten onur duydum. TBF ailesi artık daha büyük, daha güçlü ve daha mutlu. Bu mutluluk kalplerin birlikteliğinden kaynaklanmaktadır” diyerek katılım belgesini Ali KÖRÜKÇÜ’ye takdim etti.

KazaMağdurDer Yönetim Kurulu üyesi Mehmet DİLMAÇ’da törende hazır bulundu.  

 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANTALYA
 
 

33.1° / 20.2°
  • BIST 100

    10677,49%0,19
  • DOLAR

    32,24% 0,36
  • EURO

    35,02% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2442,41% 0,55
  • Ç. ALTIN

    3897,55% -0,51