TURGUT ALTINOK;``HİZMETKAR OLMAYA GELİYORUZ``

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti Keçiören Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Eski Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada;``Bu Millete hizmet edebilmek için göreve talibiz. Hizmetk

3.01.2019 16:00:52 0
TURGUT ALTINOK;``HİZMETKAR OLMAYA GELİYORUZ``

 Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti  Keçiören Belediye Başkan  adayı olarak açıklanan Eski Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada;''Bu Millete hizmet edebilmek için göreve talibiz. Hizmetkar olmaya geliyoruz; sefa sürmeye değil. Daha yapılacak çok iş var.''Dedi.

 

Adaylığının açıklanmasından bu yana vatandaşların yoğun teveccühü ve ilgisi nedeniyle büyük mutluluk duyduğunu belirten Ak Parti Keçiören Başkan Adayı Turgut Altınok,Keçiörenli hemşerilerimiz bizi hiç bir an yalnız bırakmıyor. Rabbim Onlarla kurduğumuz gönül bağını eksik etmesin''Dedi.

İlk olarak Keçiören Kaymakamlığına geçerek burada İlçe Kaymakamı  Uğur Bulut'u makamında zaiyaret eden,Turgut Altınok,Çalışmaları öncesi Kaymakam  Uğur Bulut'u ziyaret ederek başlamak istediğini belirterek,seçimleri kazanmaları halinde Kaymakam Uğur Bulut ile birlikte Keçiöen'e ve Keçiörenlilere hizmet vereceklerini söyledi.

 

Keçiören Belediyesini'de ziyaret eden Ak Parti Keçiören Belediye Başkan adayı Altınok,burada da Belediye çalışanlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı.Kendisini tebrik eden Belediye çalışanlarına açıklama yapan Başkan adayı Altınok;Keçiören Belediyesi' nin namuslu ,alnı ak çalışanları! ,Ekmeğinin derdinde ,yaşam mücadelesi veren  kardeşlerim!,Ne demişler: Bizi bilen bilir,bilmeyen de kendi gibi bilir...İçiniz rahat, uykularınız huzurlu olsun''diyerek görevlerinde başarılar diledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/KEÇİÖREN

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10767,8%-0,03
  • DOLAR

    32,93% 0,11
  • EURO

    35,38% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2462,73% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3985,74% 0,00