TÜRK İŞİ GERİLİMİN USTALIK ESERİ ; GÜZELLİĞİN PORTRESİ

Başrollerini Burçin Terzioğlu, Birkan Sokullu, Serkan Keskin ve Melisa Şenolsun?un paylaştığı, yönetmenliğini Umur Turagay?ın üstlendiği, BKM ve CJ Entertainment ortak yapımı ?Güzelliğin Portresi? şimdi iTunes ve Netflix?de yayında !

Magazin 16.05.2020 13:21:36 0
TÜRK İŞİ GERİLİMİN USTALIK ESERİ ; GÜZELLİĞİN PORTRESİ

Başrollerini Burçin Terzioğlu, Birkan Sokullu, Serkan Keskin ve Melisa Şenolsun’un paylaştığı, yönetmenliğini Umur Turagay’ın üstlendiği, BKM ve CJ Entertainment ortak yapımı “Güzelliğin Portresi” şimdi iTunes ve Netflix’de yayında !

 

Geçtiğimiz Aralık ayında vizyona giren ve Türk Sineması’nda gerilim türünün en çarpıcı örneklerinden biri olarak gösterilen “Güzelliğin Portresi", güçlü kadrosu ve nefes kesen hikayesi ile karantina günlerinde evde sinema keyfine benzersiz tatda bir seyir deneyimi vaad ediyor.

 

Filmin hikayesi; senelerdir görüşmediği babası ile ilgili önemli bir haber alan Nisan’ın (Buçin Terzioğlu), kızı Alin (Lara Tonka) ve eşi Özgür (Birkan Sokullu) ile birlikte baba evine dönmesiyle başlar. Sırlarla dolu bu evde, bir yandan kaçtığı geçmişi ile yüzleşecek olan Nisan, diğer yandan babasıyla ilgili sır perdesini kaldırmaya çalışan polis memuru Oktay’ın (Serkan Keskin) sorgulamaları ile köşeye sıkışacaktır.

 

Babasının baş yapıtı olan resimdeki kadının gizemi ile geçmiş kabusları yeniden canlanan Nisan, kendisini ve ailesini koruyabilmek için bu gizemi bir an önce aydınlatmak zorundadır.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,32
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2508,54% 0,99
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22