Türk Telekom Süper Lig?e Damga Vurmaya Geliyor

Türkiye Basketbol 1. Ligi?nin (TBL) bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi?ne çıkan Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımı, son lig maçında şampiyonluk kupasını çoşkulu bir törenle kaldırdı.

Spor 29.04.2018 13:49:47 0
Türk Telekom Süper Lig?e Damga Vurmaya Geliyor

Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şükrü Kutlu, Türk Telekom’un şampiyon olduğu Türkiye Basketbol Ligi sezonunu değerlendirdi. Şükrü Kutlu. “Rakiplerimizin buraya, Ankara deplasmanına geldiklerinde çekinecekleri çok iddialı bir takım kuracağız. Süper Lig’de şampiyonluk hayal değil, bir diğer hedefimiz ise ülkemizi Avrupa’da başarıyla temsil etmek” dedi.

 

 

Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) normal sezonun son haftasında 28 Nisan Cumartesi günü Ankara Spor Salonu’nda İstanbulspor Beylikdüzü’nü ağırlayan şampiyon Türk Telekom, gerek maç öncesi Bengü konseri gibi coşkulu etkinlikleriyle gerekse maç sonrasındaki görkemli kupa töreniyle Basketbol Süper Ligi’ne merhaba dedi. Karşılamayı 65-79’luk skorla tamamlayan Türk Telekom maç sonu şampiyonluk kupasını çoşkulu bir törenle kaldırdı. Mavi Kaplanlar, taraftarlarıyla birlikte şampiyonluk kutlamasını gerçekleştirdi.

 

“Çok iddialı bir takım kuracağız”

 

Sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan ve 34 maçın 29’unu kazanarak, TBL’de şampiyonluğa ulaşan Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü’nün Başkanı Şükrü Kutlu, hem şampiyonlukla hem de Basketbol Süper Ligi’yle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Şükrü Kutlu, Süper Lig’de çok iddialı bir takım kuracaklarını belirtti. Ankara’yı Süper Lig’de temsil edeceklerini hatırlatan Kutlu, Türk Telekom’un Süper Lig’e aşina olduğunu ve önümüzdeki sezonda sıkıntı yaşamayacaklarını söyledi. Kutlu, “Rakiplerimizin buraya, Ankara deplasmanına geldiklerinde çekinecekleri çok iddialı bir takım kuracağız. Şampiyonluk hayal değil, bir diğer hedefimiz ise ülkemizi Avrupa’da başarıyla temsil etmek. Öte yandan basketbolun yanında amatör sporlara da desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

 

“Duvarı sağlam öreceğiz”

 

Süper Lig’de İstanbul takımlarının ağırlığını bildiklerini, ancak Türk Telekom’un uzun yıllar Süper Lig’de ve Avrupa kupalarında mücadele eden bir ekip olduğunu ifade eden Kutlu şunları söyledi: “Süper Lig’de mücadele edeceğimiz ilk yıl kalıcı olacak adımlar atacağız. Acelemiz yok. Yavaş yavaş ve emin adımlarla geliyoruz. Cumhurbaşkanlığı Kupası, Play-Off finali gibi birçok başarımız var. Neden Süper Lig şampiyonluğu da olmasın. Süper Lig’de şampiyonluk benim hayalim. Bunun adımlarını atacağız. Duvarı sağlam örersek, yılmaz, yıkılmaz bir temelimiz olur.”

 

“Kadro derinliği oluşturacağız”

 

 

Yönetim olarak takım üzerindeki destekleri esirgemediklerini söyleyen Başkan Şükrü Kutlu, takımın verdiği mücadeleden ötürü memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Sezon boyunca ister sahada ister Bench’te olsun tüm oyuncuların terlerinin son damlasına kadar mücadele ettiğinin altını çizen Kutlu şöyle konuştu: “Gece gündüz çalıştık. Durmadık, yılmadık. Sonunda şampiyonluk kupasını Ankara’ya getirdik. Birbirinden önemli oyunculara sahibiz. Şampiyon kadromuzu koruyarak, Koçumuz Burak Gören’in istekleri doğrultusunda takviyeler de yaparak, kadro derinliği oluşturacağız. Mücadelemizle, ahlâkımızla genç nesillere örnek olurken, Türk basketboluna hizmet etmeye devam edeceğiz.”

 

 

“Amatör branşlar göğsümüzü kabartıyor, Türk Telekom’un destekleri sürecek”

 

 

Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi olarak, Türkiye’nin geleceğine yatırım yaptıklarını, sporun gençlerin gelişimlerine sağladığı olumlu katkıdan hareketle Türkiye’nin dört bir yanındaki binlerce amatör sporcuyu da desteklediklerini kaydeden Kutlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü olarak 1954 yılından bu yana Türk sporuna hizmet ediyoruz. Basketbola yaptığımız yatırımların yanı sıra atletizmden boksa, judodan badmintona; 44 şehir, 45 spor kulübü ve 32 farklı branşta faaliyet gösteren 6 bine yakın Türk Telekom Amatör Spor Kulübü sporcuları, 2017 yılı içerisinde ulusal ve uluslararası arenalarda elde ettikleri başarılarıyla toplamda 163 madalyayla başarılarını taçlandırdı. Sporcularımız Avrupa, Dünya ve Balkan şampiyonalarında ülkemizi başarıyla temsil etti” dedi.

 

Taraftarlar şampiyonluk coşkusuna ortak oldu

 

 

Türk Telekom’un İstanbulspor Beylikdüzü’nü konuk ettiği maç öncesi, Pop Müzik Sanatçısı Bengü şarkılarıyla Ankaralı sporseverlere müzik ziyafeti sundu. Özel gösteri ve şovlarla şampiyonluk coşkusunu yaşayan taraftarlar, dağıtılan hediyelerle de keyifli anlar yaşadı.

 

Türk Telekom Grubu hakkında

 

 

177 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Türk Telekom, Türkiye’nin ilk entegre telekomünikasyon operatörüdür. Müşterilerin hızla değişen iletişim ve teknoloji ihtiyaçlarına en güçlü ve en doğru şekilde cevap verebilmek amacıyla 2015 yılında Türk Telekomünikasyon A.Ş., Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. ve TTNET A.Ş. tüzel kişiliklerini mevcut şekliyle muhafaza ederek ve tabi oldukları mevzuat ve regülasyonlara tamamen uyarak, “müşteri odaklı” ve entegre bir yapıya geçmiştir. Bireysel ve kurumsal hizmetler alanında geniş hizmet ağı ve zengin ürün çeşitliliğine sahip olan Türk Telekom, Ocak 2016 itibarıyla mobil, internet, telefon ve TV ürün ve hizmetlerini ‘Türk Telekom’ tek marka çatısı altında bir araya getirmiştir.

 

“Türkiye’nin Çoklu Oyuncusu” Türk Telekom, 31 Mart 2018 itibarıyla 13,9 milyon sabit erişim hattı, 10,1 milyon genişbant ve 19,9 milyon mobil aboneye hizmet vermektedir. Türk Telekom Grubu şirketleri Türkiye’yi yeni teknolojilerle buluşturma ve bilgi toplumuna dönüşüm sürecini hızlandırma vizyonuyla, 81 ilde 33.525 çalışanıyla hizmetlerini sürdürmektedir.

Türk Telekomünikasyon A.Ş., PSTN ve toptan genişbant hizmetlerini sunmakta olup, mobil operatör Avea İletişim Hizmetleri A.Ş., perakende internet hizmeti, IPTV, Uydu TV, Web TV, Mobile TV, Smart TV Hizmetleri sağlayıcısı TTNET A.Ş., yakınsama teknolojileri şirketi Argela Yazılım ve Bilişim Teknolojileri A.Ş., BT çözüm sağlayıcısı Innova Bilişim Çözümleri A.Ş., çevrimiçi eğitim yazılımları şirketi Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş., çağrı merkezi şirketi AssisTT Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri A.Ş., girişimcilik şirketi TT Ventures Proje Geliştirme A.Ş., elektrik tedarik ve satış şirketi TTES Elektrik Tedarik Satış A.Ş.’nin, toptan veri ve kapasite servis sağlayıcısı Türk Telekom International’ın doğrudan; Türk Telekom International iştiraklerinin, Televizyon yayıncılığı ile isteğe bağlı yayıncılık (VOD) hizmetleri sağlayıcısı Net Ekran şirketlerinin, cihaz satış şirketi TT Satış ve Dağıtım Hizmetleri A.Ş.’nin ve ödeme hizmetleri şirketi TT Ödeme Hizmetleri A.Ş.’nin ise dolaylı olarak 100’üne sahiptir.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


42° / 27.9°
  • BIST 100

    10771,36%0,29
  • DOLAR

    32,82% 0,04
  • EURO

    35,04% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2449,21% -1,62
  • Ç. ALTIN

    4004,66% 0,79