TÜRK DİYANET VAKIF- SEN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HILMI ŞANLI’DAN 24 TEMMUZ MESAJI
Türk Diyanet VakıfSen Genel Başkan Yardımcısı Hilmi Şanlı 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yazılı mesaj yayınladı.
Türk Diyanet VakıfSen Genel Başkan Yardımcısı Hilmi Şanlı 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yazılı mesaj yayınladı.Başkan Hilmi Şanlı mesajında;
''Gemiye yön veren, kamuoyunun kaptanları çalışan gazetecilerimiz her şart altında bizlerin sesi ve nefesi olmaya aralıksız devam ediyorlar.
Toplumsal bilincin oluşmasında günlük hayatın vazgeçilmez bir öğesidir gazetecilik. Günümüzde milli birliğin sağlanmasında, hak ve özgürlüklerin korunmasında basının önemli bir rolü vardır. Gücünü kamuoyu desteğinden alan, halkın haber alma hakkının kullanılmasını sağlayan basın, önemli ve etkin bir denetim organı olma konumuyla da demokrasinin temel unsurlarından biridir. Gazeteci; kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak zor şartlar altında ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu gelişen olaylar karşısında aydınlatırken diğer taraftan da vatandaşımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir görevi yerine getirmektedir.
Basının başta milli konular olmak üzere her meseleye yapıcı ve sağduyulu bir tavırla yaklaşması, millet şuurumuzun sağlamlığı ve demokrasimizin güçlenmesi açısından oldukça önem arz etmektedir. İnanıyorum ki, gazetecilerimiz sahip oldukları bu sorumluluk ile Ülkemizin, ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak için olumlu rol üstlenmeye devam edecektir.
Talep ve tekliflerimizin halkımıza ulaşmasında ve sendikal başarılarda basın çalışanlarımızın çok önemli rolü bulunmaktadır.
24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, ebediyete irtihal eden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, görevi başında bulunanlara çalışmalarında başarılar diliyorum.''İfadelerini kullandı.
ARTUKLU HABER AJANSI-BURSA
-
1
ŞAHSENEM’DEN 8 MART’TA ANLAMLI KONSER
-
2
ANKARA’DA KIZILAY METRO İSTASYONU’NDA TELEFON KESİLMİYOR, OTOBÜSTE ÜCRETSİZ Wİ-Fİ VAR
-
3
En Çok Konuşulan Ekonomik Göstergeler
-
4
İTÜ ARI TEKNOKENT VE TOGG’DAN GİRİŞİM ODAKLI STRATEJİK İŞ BİRLİĞİ
-
5
Gemlik’te Dilencilere Geçit Yok
-
6
MARDİN1969 SPOR'DA TEKNİK DİREKTÖRLÜK GÖREVİNE BÜLENT AKIN GETİRİLDİ
-
7
GALATASARAY; 1 LİVERPOL: 0
-
8
CHP Bursa İl Kadın Kolları'ndan 8 Mart Yürüyüşü
-
9
Gemlik Belediyesinden Üniversite Öğrencilerine İftar Yemeği
-
10
T.C Soförler odası Federasyonu Mührü olan Plakaların Yenileme Ücretleri Bakanlık tarafından karşılanmalı
-
11
MARDİN1969 SPOR'DA AHMET CİNGÖZ İLE YOLLAR AYRILDI
-
BIST 100
16145,38%-0,13
-
DOLAR
44,08% 0,05
-
EURO
51,22% 0,05
-
GRAM ALTIN
7342,16% -0,17
-
Ç. ALTIN
11828,33% -0,28



