Türk Eğitim Vakfı, Brandverse Awards’tan Dört Ödülle Döndü

Türk Eğitim Vakfı (TEV), 2023 Global Effie Endeksi’ndeki global ve yerel başarısından sonra etkili iletişim kampanyalarıyla pazarlama ve iletişim dünyasındaki adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yaşam 25.06.2024 13:24:00 0
Türk Eğitim Vakfı, Brandverse Awards’tan Dört Ödülle Döndü

Türk Eğitim Vakfı (TEV), 2023 Global Effie Endeksi’ndeki global ve yerel başarısından sonra etkili iletişim kampanyalarıyla pazarlama ve iletişim dünyasındaki adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yaratıcı iletişim kampanyaları ile gençlerin eğitim yolculuklarındaki engellere dikkat çeken Türk Eğitim Vakfı (TEV), Türkiye’nin önde gelen pazarlama ve iletişim ödüllerinden Brandverse Awards’ta toplumsal farkındalık yaratmadaki kararlılığı ve başarılı iletişim kampanyalarıyla bir kez daha ödüle layık görüldü. Marketing Türkiye ve BoomSonar tarafından düzenlenen ödül töreninde Vakıf, Happy People Project iş birliği ile hayata geçirdiği iki farklı projeyle dört gümüş ödülün sahibi oldu.

Şubat 2023’te yaşanılan ve ülkemizi derinden sarsan depremin ardından; azim ve kararlılıkla eğitime sarılan gençler ile afetten etkilenen öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarına dikkat çeken TEV, “Geri Döneceğiz” filmi ile Brandverse Awards’ta “Sosyal Medya ve Dijital” ana bölümünde “Küçük Bütçeli Büyük İşler” ve “Sosyal Sorumluluk İletişimi” kategorilerinde iki gümüş ödülün birden sahibi oldu. Okusun, Cumhuriyetin Geleceği Olsun” filmi ile Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatacak olanın bu ülkenin eğitimli ve aydınlık gençleri olduğunu vurgulayan TEV, bu projesi ile iki farklı ana bölümde iki ödülün sahibi oldu. Başarılı sinematografik özellikleriyle öne çıkan proje, “Film” ana bölümünde “Cumhuriyetin 100. Yılı İletişim Çalışmaları” kategorisinde gümüş ödülü kazandı. “Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik” ana bölümünde de “Cumhuriyetin 100. Yılı iletişim Çalışmaları” kategorisinde bir gümüş ödülün daha sahibi olan TEV, toplamda dört gümüş ödül ile Brandverse Awards’ta büyük bir başarıya imza attı.

Türk Eğitim Vakfı Genel Müdürü Banu Taşkın, Vakfın elde ettiği bu başarı hakkındaki duygu ve düşüncelerini "Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, eğitim alanında fırsat eşitliğini temel alarak, başarılı ve maddi imkanları sınırlı öğrencilerin nitelikli eğitime erişimini sağlama ve kendi potansiyellerini keşfetmelerine olanak tanıyarak bulundukları çevreyi güçlendirme misyonuyla faaliyetlerimizle devam ediyoruz. Brandverse Awards’ta kazandığımız bu ödüller, topluma dokunan ve gerçek değişimler yaratan projelerimizin ne kadar etkili olduğunu bir kez daha gözler önüne sererken aynı zamanda sivil toplum kuruluşlarının da güçlü ve etkili iletişim kampanyaları yürütebileceğini gösteriyor. Eğitimde fırsat eşitliği ve toplumsal farkındalık yaratma konusundaki çalışmalarımızın bu şekilde takdir edilmesi, bize büyük bir gurur ve motivasyon kaynağı oldu" sözleriyle dile getirdi.

Türk Eğitim Vakfı’nın (TEV) faaliyet alanları ve bağış fonları ile ilgili detaylı bilgiye www.tev.org.tr web sayfası üzerinden ulaşılabilir.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


38° / 23.1°
  • BIST 100

    10647,91%-0,31
  • DOLAR

    32,71% -0,31
  • EURO

    35,10% -0,38
  • GRAM ALTIN

    2451,15% -0,25
  • Ç. ALTIN

    3971,42% 0,45