Turkcell`den emeklilere özel kulüp

Turkcell, emeklilik yaşındakilere özel kampanya ve hizmetler sunan Emekliler Kulübü`nün kapılarını açtı. Turkcell Emekliler Kulübü`nde, akıllı telefondan korkan ama çağın gerisinde kalmak istemeyen emeklilere özel Turkcell MaxiPLUS5Kolay Kullanım akıllı t

Mardin 24.07.2013 00:04:57 0
Turkcell`den emeklilere özel kulüp

Turkcell, emeklilik yaşındakilere özel kampanya ve hizmetler sunan Emekliler Kulübü`nün kapılarını açtı. Turkcell Emekliler Kulübü`nde, akıllı telefondan korkan ama çağın gerisinde kalmak istemeyen emeklilere özel Turkcell MaxiPLUS5Kolay Kullanım akıllı telefonu ve Turkcell İlaç Hatırlatma servisi üyelerle buluşuyor. Kendilerine özel marka işbirlikleriyle bütçelerine de katkı yapan Turkcell Emekliler Kulübü üyeleri, çağrı merkezlerinde doğrudan müşteri temsilcisine ulaşarak, işlemlerini daha kolay ve hızlı sonuçlandırabiliyor.

Türkiye`nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, ikinci baharını yaşayan üyelerinin teknolojinin nimetlerinden hem daha hesaplı hem daha kolay bir şekilde yararlanabilecekleri Turkcell Emekliler Kulübü`nü hayata geçirdi. Kulüp üyelerini, emeklilere özel tarife paketlerinden kolay kullanımlı akıllı telefon seçeneklerine, "Turkcell İlacımı Hatırlat Servisi" gibi sağlık hizmetlerinden çeşitli marka işbirliklerine kadar geniş bir yelpazede ürün ve hizmetler bekliyor.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, iletişim ve teknoloji denildiğinde ilk akla gelenin gençler olduğunu ancak farklı yaş ve ihtiyaç gruplarının da kendilerine özel çözümlere gereksinim duyduğunu belirterek, "Türkiye`nin Turkcell`i olarak her kesimin ihtiyaçlarını en doğru şekilde karşılamak bizim temel görevlerimizden biri. gnçtrkcll, Profesyoneller Kulübü ve Akıllı Kadınlar Kulübü ile bu konuda uzun yıllardır önemli mesafe katettik. Şimdi 60 yaş üzerindeki müşterilerimizin de kendilerini rahat hissedecekleri, hızla değişen teknolojiden korkmayacakları, sağlık konusunda ihtiyaçlarına çözüm bulabilecekleri, kendilerine hitap eden markalarla yapılan işbirlikleri sonucunda hesaplı alışverişler yapabilecekleri Turkcell Emekliler Kulübü var. Turkcell`in teknolojideki liderliği ve sağlayacağı faydaların birleşmesiyle birlikte 60 yaş üzeri emekliliğin tadını çok daha rahat çıkaracak" diye konuştu.

İlaç saatini unutma derdi ortadan kalkıyor

Emekliler Kulübü üyeleri, Turkcell İlacımı Hatırlat Servisi`nden de bir ay boyunca ücretsiz yararlanıyor. Düzenli ilaç kullanan ve ilaç saatlerini hatırlamakta zorluk yaşayanlara ilaç saatlerinde hatırlatma gönderilen bu yeni servis sayesinde aboneler kendi beyan ettikleri saatlerde cep telefonlarına sesli hatırlatma alabiliyor. Bu servisten yararlanmak için abonelerin tek yapmaları gereken, 0888 222 0 222`yi ücretsiz arayarak ilaç bilgilerini müşteri temsilcilerine kayıt ettirmek. Turkcell İlacımı Hatırlat Servisi, ilk aydan sonra 1 TL olarak ücretlendiriliyor.

Akıllı Telefonda maksimum kolaylık

Turkcell, teknolojik gelişmelerin gerisinde kalmak istemeyen 60 yaş üzerindeki müşterileri için Turkcell MaxiPLUS5 Kolay Kullanım`ı sunuyor. Turkcell MaxiPLUS5 Kolay Kullanım, Türk mühendislerin akıllı telefon alışkanlığı olmayanların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak geliştirdiği özel bir arayüze sahip. Akıllı telefon rahatlığını herkes için mümkün kılan bu seçenekle;

-          Tuş sesi seslendirme özelliği sayesinde rakamlar sesli olarak okunduktan sonra "Arıyorum" anonsu duyuluyor ve kullanıcı yönlendiriliyor.

-          Acil kontak atama özelliğiyle, aranmak istenen kişiye sadece tek tuşla en hızlı şekilde ulaşılabiliyor.

-          Büyük ikon ve yazı karakterlerinin yanı sıra kolay ekran tasarımı sayesinde telefonun özellikleri en etkin şekilde kullanılabiliyor.

-          Karışık menüler arasında kaybolmak sorunu da bu arayüzle sona eriyor. Herhangi bir menüdeyken ana ekrana dönmek için cihazı sağa sola sallamak yeterli oluyor.

-          Yazı karakterleri ses açma ve kapama tuşlarından büyütebiliyor veya küçültülebiliyor.??????????????????

 

Emeklilikte dünya turu artık hayal değil

Turkcell`li emekliler kendilerine hitap eden özel marka işbirlikleriyle bütçelerine de katkıda bulunuyor. İlk işbirliklerinden biri "emekli olunca dünyayı turu yapma" hayali kuranlar için Prontotour`un yurtiçi kültür turlarında yüzde 20, yurtdışı gemi turlarında kabin başına 150 euro indirim sağlıyor.

Ayrıca Türkiye`de emeklilere yönelik ilk ve tek fırsat sitesi Retireepass.com`da yer alan kendilerine özel tüm fırsatlar için Turkcell Emekliler Kulübü üyeleri sadece 1 TL ödüyor.

Müşteri temsilcisine doğrudan ulaşım

Turkcell, Emekliler Kulübü ile 60 yaş üzerindeki müşterilerinin hayatını teknoloji ve iletişimle bağlantılı her alanda kolaylaştırmayı hedefliyor. Emekliler Kulübü üyelerine, çağrı merkezleri yanıt sistemlerinde doğru kanallara ulaşmakta kolaylık sağlamak için kulüp üyelerine 532`yi aradıklarında doğrudan müşteri temsilcisine ulaşma imkânı tanınıyor.

 Turkcell Emekliler Kulübü`ne üye olmak için EMEKLI yazıp 2222`ye ücretsiz bir SMS göndermek yeterli. 


20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00