TÜRKİYE ALEVİ BİRLİK HAREKETİ`NDEN BASIN AÇIKLAMASI

Duran Karabulut ?Türkiye Alevi Birlik Hareketi?? adına basın açıklaması yaptı.Yapılan Basın açıklamasında:``Alevi yurtdaşlarımız,Cumhuriyet?e Atatürk?e ,karşı olanlara, Ülkeyi bölüp parçalama çabası içinde bulunanlara ,asla oy vermez vermeyecektir.``açık

27.05.2015 11:53:18 0
TÜRKİYE ALEVİ BİRLİK HAREKETİ`NDEN BASIN AÇIKLAMASI

Duran Karabulut ’Türkiye Alevi Birlik Hareketi’’ adına basın açıklaması yaptı.Yapılan Basın açıklamasında:''Alevi yurtdaşlarımız,Cumhuriyet’e  Atatürk’e ,karşı olanlara, Ülkeyi bölüp parçalama çabası içinde bulunanlara ,asla oy vermez vermeyecektir.''açıklaması yapıldı.

’Türkiye Alevi Birlik Hareketi’’ adına basın açıklaması;

 

Türkiye’nin kaderini belirleyecek,genel seçime 10 gün gibi kısa bir süre kaldı.Son günlerde,Alevi toplumu adına, asılsız ve mesnetsiz söylemlere şahit oluyoruz.

Örneğin Alevi vatandaşlarımız adına yurt içinde ve yurt dışında açıklamalar yapılıyor, şu yada bu partiye oy verecekler diyerek  yönlendirme çabalarına şahit oluyoruz. ’’Alevi toplumu, aydın bir toplumdur ,yanlış yönlendirmelere itibar etmez ,’’ bu seçimlerde eksiksiz. Sandığa giderek cumhuriyetimize sahip çıkacaklardır buna gönülden inanıyorum  Bu tür girişimlerde bulunanların,hayalleri kursaklarında kalacaktır.Çünkü;

  Alevi toplumu yurdunu ,milletini seven ,Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı , layık Atatürk Cumhuriyeti’nden asla ve asla ödün vermeyecek bir toplumdur.

  Alevi yurtdaşlarımız,Cumhuriyet’e  Atatürk’e ,karşı olanlara, Ülkeyi bölüp parçalama çabası içinde bulunanlara ,asla oy vermez vermeyecektir.

Alevi  toplumunu sağduyu’ya davet ederek,Atatürk Cumhuriyetinin yeniden şahlanması yönünde oylarını kullanacaklarını umut ediyorum.

Genel  Seçimler,Ülkemize Cumhuriyetimize hayırlı olsun.

                                                                                                   Kamuoyu’na  Saygıyla duyurulur..

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10178,46%-0,86
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,74% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2401,73% -0,30
  • Ç. ALTIN

    3880,31% -0,35