TÜRKİYE BİRİNCİLERİ GENE MARDİN ÖZEL İLGİ ETÜT MERKEZİNDEN...

Türkiye Genelinde yapılan deneme sınavında Mardin Özel ilgi Etüt Merkezi Öğrencisi Arda DOĞAN 3. Sınıflar arasında , 4. Sınıflarda da Hayrunisa Öncü Birinci olarak Özel İlgi Etüt Merkezi ve Mardin`in gururu oldular.

20.12.2016 14:46:13 0
TÜRKİYE BİRİNCİLERİ GENE MARDİN ÖZEL İLGİ ETÜT MERKEZİNDEN...

Türkiye Genelinde yapılan deneme sınavında  Mardin Özel ilgi Etüt Merkezi Öğrencisi  Arda DOĞAN 3. Sınıflar arasında ,  4. Sınıflarda  da  Hayrunisa  Öncü Birinci olarak Özel İlgi Etüt Merkezi ve Mardin'in gururu oldular.

 

Mardin'in Kalbur üstü Eğitim Merkezlerinden biri olan Özel İlgi Etüt Merkezi,başarılarını artırarak sürdürüyor.Merkezin Kurucu Müdürü Derya Korkmaz liderliğinde,branşlarında önemli isimler istihdam eden Merkezde öğrenciler adeta başarıya mahkum ediliyor.Öğrenci-Öğretmen ilişkisinin çok sağlıklı bir şekilde kullanıldığı  Mardin Özel İlgi Etit Merkezinde   Derslerin yanısıra sosyal yaşama da hazırlanan Etüt Merkezi Öğrencileri girdikleri sınavlarda  başarılarını arttırarak sürdürmeye devam ediyor.

 

Türkiye Genelinde yapılan deneme sınavında sorulan sorulararın tamamına yakını cvaplandıran Arda Doğan  3.sınıflarda,  Hayrunisa  Öncü de 4.sınıflarda Türkiye Birincisi  olarak Özel İlgi Etüt Merkezi ve Mardin'in gururu oldular .

  Öğrencileriyle gurur duyduğunu belirten Özel İlgi Etüt Merkezi Kurucu Müdürü Derya Korkmaz Türkiye genelinde 3.sınıf  öğrencileri arasında düzenlenen sınavda okulumuz öğrencilerinden  Arda Doğan 3.sınıflarda  ve  Hayrunisa  Öncü  de  4.sınıflarda Türkiye Birincisi  olarak Özel İlgi Etüt Merkezi ve Mardin'in gururu oldular . Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle gurur duydum. Bu başarı öğretmen, öğrenci ilişkilerinin  Etüt merkezimizde   en üst seviyede olması ve öğrencilerimizin aileleriyle olan iletişimlerinin yüksek olması, azimli bir çalışmayla ortaya çıkmaktadır. Etüt ve Eğitim Merkezimizde  eğitim başarısının en üst seviyelere çıkmasındaki en büyük pay yeni nesil genç öğretmenlerimizin öğrencileriyle çok yakından ilgilenmelerinden geçiyor. Bu anlamda Merkezimize  bu başarıyı getiren Arda Doğan ile Hayrunisa Öncü   ve öğretmenlerimizle gurur duyduk " dedi.

 

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

özel haber


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,60%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88