TÜRKİYE FİNANS GÖNÜLLÜLERİNDEN MARDİN`İN DERİK İLÇESİNE ÇOCUK PARKI

Türkiye Finans gönüllüleri Erzurum ve Mardin?deki köy okullarına oyun parkları kurdu

Mardin 22.10.2019 10:31:36 0
TÜRKİYE FİNANS GÖNÜLLÜLERİNDEN MARDİN`İN DERİK İLÇESİNE ÇOCUK PARKI

Türkiye Finans, Banka çalışanlarından oluşan İyilik Kulübü gönüllüleri ile ülkemiz genelindeki sosyal yardım faaliyetlerine devam ediyor. “Çocuklara Gönül Ver” sosyal sorumluluk projesi kapsamında Erzurum Narman ile Mardin Derik ilçelerindeki iki köy ilkokuluna oyun parkları yaptıran İyilik Kulübü, Türkiye Finans çalışanlarının topladığı oyuncakları da miniklerle paylaştı. İyilik Kulübü temsilcilerinin aktif olarak katıldığı oyun parkları kurulumunda öğrenciler ve okul öğretmenleri de kuruluma yardım etti.

 

Katılım Bankacılığını Türkiye’de tüm birey ve şirketlerle tanıştırmak amacıyla hareket eden Türkiye Finans, “Çocuklara Gönül Ver” sosyal sorumluluk projesi kapsamında ülkemiz genelindeki çocukların hikayelerini değiştirmeye devam ediyor.

Erzurum ve Mardin’de iki köy ilkokulunu ziyaret eden Türkiye Finans İyilik Kulübü gönüllüleri, okullarda oyun parkları kurdu. Öğrencilerin ve okul öğretmenlerinin bizzat katıldığı, eğlenceli saatlerin yaşandığı kurulumun ardından gönüllüler, Banka bünyesinde toplanan oyuncakları da öğrencilerle paylaştı.

 

“Çocuklara Gönül Ver” kitaplıkları da yurdun dört bir yanında

2018 yılında “Bir kitap da senden olsun, geleceğimiz umutla dolsun” diyerek yola çıkan Türkiye Finans, “Çocuklara Gönül Ver” projesi kapsamında 6 ildeki 6 okulda ‘’Çocuklara Gönül Ver” kitaplıkları kurdu. Proje sayesinde Türkiye Finans, İyilik Kulübü üyeleri aracılığıyla geçen yıl ihtiyaç sahibi 1000’e yakın çocuğu 8000’den fazla kitapla buluşturdu.

 

Türkiye genelindeki 310 şubesi ile hayatın her alanında, herkesin bankası olmaya devam eden Türkiye Finans, “Çocuklara Gönül Ver” sosyal sorumluluk projesi ile Türkiye’nin birçok ilindeki çocukları sevindirmeye devam edecek. Türkiye Finans çalışanlarının desteği ile devam eden İyilik Kulübü 2019 yılında 3000’den fazla çocuğun dileğini gerçekleştirmeye devam ediyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


25.9° / 14.7°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,57% 0,19
  • EURO

    34,72% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2420,85% -0,48
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00