TÜRKİYE YEREL GAZETECİLER DERNEĞİ BAŞKANI AKÇAHANOĞLU`NDAN `YERLİ VE MİLLİ`ÜRETİME DESTEK AÇIKLAMASI

Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği Başkanı Kenan Akçahanoğlu,yaptığı yazılı basın açıklaması ile:`` TYGD olarak ülke geneli 81 il,ilçe ve Yurt dışı temsilciliklerimizde bulunan üye; Gazetelerimizle "Yerli ve Mili" üretimin yanında olduğumuzu tekrar belirtm

22.09.2018 21:25:47 0
TÜRKİYE YEREL GAZETECİLER DERNEĞİ BAŞKANI AKÇAHANOĞLU`NDAN `YERLİ VE MİLLİ`ÜRETİME DESTEK AÇIKLAMASI

Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği Başkanı Kenan Akçahanoğlu,yaptığı yazılı basın açıklaması ile:'' TYGD olarak ülke geneli 81 il,ilçe ve Yurt dışı temsilciliklerimizde bulunan üye; Gazetelerimizle "Yerli ve Mili" üretimin yanında olduğumuzu tekrar belirtmek istiyorum''Dedi.         

 

Başkan Akçahanoğlu açıklamasında şunları söyledi;

 

“Son günlerde Ülkemiz üzerine oynan oyunlara karşılık Devletimizin başlatmış olduğu "Yerli Üretim" kampanyasına destek verdiğimizi tüm kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.


Devletimizin belirlediği "Yerli Üretim Logosu" nun Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde üretimi yapılan bütün ürünlerde kullanılmasının faydalı olacağı kanaatindeyiz. 

 
Başta üyemiz olan yerel gazetelerin  ve tüm Ulusal gazetelerin kullandığı; Gazete Kağıdının  da "Yerli ve Milli" anlayışla ülkemizde üretim yapılmasını, Cumhurbaşkanımız ve Hükümet yetkililerinden  bekliyoruz.


 “Yerli ve Milli Üretim” in hem ülke ekonomisine katkı sağlaması, hem de üreticilerimize destek olması  açısından önemli görüyoruz. 
Özellikle üretim sektörüne katlı sağlayan kendi öz kaynakları ile üretim yapıp ayakta durmaya çalışan firmalarımızı destekliyor ve bu firmalardan alışveriş yapılmasını öneriyoruz. 


Bizler. TYGD olarak ülke geneli 81 il,ilçe ve Yurt dışı temsilciliklerimizde bulunan üye; Gazetelerimizle "Yerli ve Mili" üretimin yanında olduğumuzu tekrar belirtmek istiyorum ''Dedi       

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA     


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07