Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Sezonu Mardin'de Açtı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri, 2022-2023 Futbol sezonunu Mardin 21 Kasım Şehir Stadyumunda düzenlenen törenle açtı.

Spor 9.10.2022 13:38:00 0
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Sezonu Mardin

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri, 2022-2023 Futbol sezonunu Mardin 21 Kasım Şehir Stadyumunda düzenlenen törenle açtı.

Düzenlenen açılış programına; Vali Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik, Türkiye Hakem ve Gözlemcileri Derneği Mardin Şube Başkanı Hamdullah Sapu, İl Hakem Kurulu Başkanı Barış Timur, Süper Lig Türkiye Futbol Federasyonu Temsilcisi Kamuran Aydoğan, hakem ve gözlemciler ile diğer ilgililer katıldı.

Vali Mahmut Demirtaş, futbolun ülkede önemli bir spor branşı olduğunu dile getirerek hakem ve gözlemcilerin görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına inandığını söyledi.

Her zaman sporun ve sporcunun yanında olacaklarını dile getiren Vali Demirtaş, futbol hakemliği konusunda ciddi bir yol kat ederek üst klasmanlarda Mardin’den hakemlerin görev alarak Türk futboluna hizmet etmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek her zaman amatör sporun ve hakemlerin destekçisi olacaklarını ifade etti.

2022-2023 Futbol Sezonunda 48 hakem ve 12 gözlemcinin görev alacağını dile getiren Türkiye Hakem ve Gözlemcileri Derneği Mardin Şube Başkanı Hamdullah Sapu ise, Mardin’de ilk kez hakem ve gözlemcilere malzeme desteğini verildiğini altını çizerek desteklerinden dolayı Vali Demirtaş’a teşekkür etti.

Vali Demirtaş, futbol sezonunda görev yapacak hakem ve gözlemcilerle ilgili Şube Başkanı Sapu’dan bilgiler aldıktan sonra sezonun kazasız, belasız ve hayırlı olmasını temennisinde bulunarak başarılar diledi.

   Mardin 1969 Spor’a Moral Ziyareti

Vali Demirtaş, daha sonra Şırnak İdman Yurdu ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Mardin 1969 Spor takımına moral ziyaretinde bulunarak futbolcu ve yönetim ile bir araya geldi.

Sezona galibiyetle başlayan takımı tebrik eden Vali Demirtaş, futbolculara tatlı ikramında bulundu.

Kulüp Başkanı Ekrem Sümer ve Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü ile bir süre sohbet eden Vali Demirtaş, Bölgesel Amatör Liginde ilimizi temsil eden futbol takımını üst liglerde görmeyi arzuladığını dile getirerek ligde verdikleri mücadelelerinde başarılar diledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,18
  • EURO

    35,13% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2283,02% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00