``TÜRKİYE`DE KÜRT SORUNU YOKTUR``

HAK VE ADALET PARTİSİ GENEL BAŞKANI YİĞİT ZEKİ ÖZTÜRK YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASINDA:``TÜRKİYEDE KÜRT SORUNU YOKTUR.HAÇLI ZİHNİYETİN,KÜRT`Ü KULLANARAK,TÜRK`TEN İNTİKAM ALMA SORUNU VARDIR.``DEDİ.

Gündem 22.11.2014 10:21:24 0
``TÜRKİYE`DE KÜRT SORUNU YOKTUR``

HAK VE ADALET PARTİSİ GENEL BAŞKANI YİĞİT ZEKİ ÖZTÜRK YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASINDA:``TÜRKİYEDE KÜRT SORUNU YOKTUR.HAÇLI ZİHNİYETİN,KÜRT`Ü KULLANARAK,TÜRK`TEN İNTİKAM ALMA SORUNU VARDIR.``DEDİ.

 MERKEZ PARTİSİ KONUMUNDA OLAN,ATATÜRKÇÜ,HAK VE ADALET PARTİSİ (HAP) GENEL BAŞKANI YİĞİT ZEKİ ÖZTÜRKYAPTIĞI YAZILI BASIN AÇIKLAMASINDA ŞUNLARI SÖYLEDİ:
  ``  Bu Ülke`de (Türkiye`de)Kürt Sorunu Diye Bir Sorun Yoktur.Kürtü Kullanarak Türkten,TC Kurucusu Atatürk`ten,İlke ve İnkilaplarından,Geçmişte Kuyruk Acısı Olanların,Haçlı Zihniyetin,İhtilaf Kuvvetlerinin,
,Ermenilerin,Yahudilerin,Hıristiyanların,İngilizlerin,ABD Vb Lerin Ortak Hedefleri: İNTİKAM ALMA SORUNLARI Vardır.AKPARTİ İKTİDARI VE BOP BAŞKANI SAYIN BAŞBAKANDA BUNA ÇANAK TUTUYOR.CHP VE MHP NİN KENDİLERİNE FAYDASI YOK,BEŞ YILDIR TUTUKLU MİLLETVEKİLLERİNİ HAPİSTEN ÇIKARAMADILAR KENDİ SORUNLARINI GİDEMİYEN MİLLETVEKİLLERİNİ KURTARAMAYAN ÜLKEYİMİ KURTARACAK?MALESEF HAYIR.
     Kürtün Sorunu Türkün Sorunudur.Hepsininde Sorunu Ortak Sorun Olan:İŞ,AŞ,EKMEK,HUZUR,İNSAN GİBİ SAĞLIKLI, MUTLU HUZURLU ,ÖZGÜRCE,BEŞ VAKİT EZAN SESİNİ DİNLEYEREK,GÖKLERDE İLELEBET DALGALANAN AY YILDIZLI BAYRAĞINI İZLEYEREK YAŞAMAKTIR ARZU VE SORUNU.
     Haçlı Zihniyet ve Bop,Hayali Kürt Sorunu Yaratarak,Kürt Halkıyla Türk Halkı Arasına Nifak Tohumları Ekerek,Bir Birlerine Düşürerek,Ülkede Karkaşa Çıkararak,Ülkeyi Bir İç Savaşa Sürüklemeye ve Türkiyeyi Bölme Parçalama,Güçsüz Bırakma ve Yok Etme Çabasındadırlar.Bunun Sonucundada Kürt Halkıda Büyük Bir Huzursuzluk İçinde Yaşıyacaktır ve Yok Edilecektir.Herkes Bu Gerçeği Görsün ve Oyuna Gelmesin Gelmiyelim.
     Eyyyyyyyyy Türk,Kürt,Laz,Çerkez,Abaza,Boşnak,Manav,Arap,Alevi,Sunni vb. Dini Etnik Kökene Sahip Kardeşlerim:UNUTMAYINIZKİ:Sizler ve Bizler Hepimiz ÇANAKKALEDE,DUMLUPINARDA,İNÖNÜDE,SAKARYADA YEDİ DÜVELİ DİZ ÇÖKTÜRÜRKEN,DÜŞMANI DENİZE DÖKERKEN,TC DEVLETİNİ KURARKEN HEPİMİZ TÜRKDÜK DEĞİLMİ? DİLİMİZ, DİNİMİZ,ALAHIMIZ,PEYGAMBERİMİZ,BAYRAĞIMIZ BİRDİ.Biz O gün Haçlı Zihniyeti,İhtilaf Kuvvetleri Karşısınde Tek Vücuttuk,Yek Vücuttuk Kimse Bizim Bileğimizi Bükemedi ve Hepimiz Yoktan Var Olmadıkmı?Bu Vatanın Her Karış Toprağı Senindir.Senin,Benim,Hepimizin Atalarının Kanıyla Sulanmıştır Bu Vatan Toprağımız.Oyuna gelmiyelim.Birliğimizi,Dirliğimizi Bozmayalım.
Herkes Aklını Başına Toplasın:Türkiyenin Yedeği Yoktur.Eğer Elimizden Bir Kayıp Giderse Tekrar Geri Gelmesi Zordur.
      Herkes Merkez Ve Milli Çatı Partisi Konumunda Olan,Atatürkçü,HAK VE ADALET PARTİSİ (HAP) BAYRAĞI,ÇATISI ALTINDA VE ATATÜRKÇÜ YİĞİT,GENEL BAŞKANI LİDERİ,YİĞİT ZEKİ ÖZTÜRK ETRAFINDA DERLENMEYE,TOPARLANMAYA BİR OLMAYA,İRİ OLMAYA BİZ OLMAYA,
İKTİDAR OLMAYA DAVET EDİYORUM.Düşün Peşimize,Sende Kurtul,Vatanda Kurtulsun.
       Türkiye genelinde HAK VE ADALET PARTİSİNİN (HAP),il,ilçe,belde,v.b. başkanlıklarını teşkilatlarını kurmak ,destek olmak ve katılmak,isteyenlerin aşağıda adresteki genel merkeze ve telefonlarımıza bizzat müracaatta bulunmalarını rica ederim``Dedi.



ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00