TÜRKTOB Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB) 6. Olağan Genel Kurulu Ankara'da yapıldı. Genel kurula, TÜRKTOB Yönetim Kurulu ve delegelerinin yanı sıra Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı temsilcileri, Türkiye Tohumcular Birliği'ne alt birliklerin başkanları, yöne

Gündem 16.11.2013 16:02:17 0
TÜRKTOB Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB) 6. Olağan Genel Kurulu Ankara’da yapıldı. Genel kurula, TÜRKTOB Yönetim Kurulu ve delegelerinin yanı sıra Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı temsilcileri, Türkiye Tohumcular Birliği’ne alt birliklerin başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve yöneticileri katıldı. 

ivan Kurulu Başkanlığını Ali Üstün’ün üstlendiği Genel Kurul’un açılış konuşmasını yapan TÜRKTOB Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Gençer, tohumculuk sektöründeki gelişmeleri paylaştı.  ‘’Alt birliklerimizle olan ilişkilerimiz en çok önem verdiğimiz konuların başında geliyor.’’ şeklinde konuşan Yıldıray Gençer, son bir yılda Türkiye Tohumcular Birliği’nin gerçekleştirdiği faaliyetleri özetledi.

Ardından söz alan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tohumculuk Daire Başkanı Veysel Kolcu ‘’ Gıda tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın tohumculukla ilgili politikasının, yurt içi tohumluk üretim kapasitesini geliştirmek, özel sektörün ağırlıklı olduğu bir sistemi güçlendirmek ve güçlü, uluslar arası rekabet gücüne sahip bir milli tohumculuk sektörünün oluşmasına öncülük etmektir.’’ şeklinde konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından, yönetim kurulu faaliyet raporu, kesin hesaplar ve denetim kurulu raporları okundu ve ibra edildi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI



40.1° / 25.9°
  • BIST 100

    10767,8%-0,03
  • DOLAR

    32,93% 0,11
  • EURO

    35,38% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2462,73% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3985,74% 0,00