Tarih: 26.10.2024 11:11

TUSAŞ ŞEHİTLERİ SON YILCULUĞUNA UĞURLANDI

Facebook Twitter Linked-in

 TUSAŞ saldırısında şehit olan TUSAŞ çalışanları Zahide Güçlü Ekici, Hasan Hüseyin Canbaz ve Cengiz Coşkun ile taksi şoförü Murat Arslan’ın cenaze törenleri  yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Cenaze törenine TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Vekili Cevdet Yılmaz, içişleri bakanı Ali Yerlikaya, CHP Genel Başkanı Özgür Özel , BBP Genel Başkanı Mustafa Desteici ve Vatandaşlar katıldı.

 

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yönelik terör saldırısında şehit olan taksi şoförü Murat Arslan'ın cenazesi toprağa verildi.

TUSAŞ saldırısında teröristlerin olay yerine giderken şehit ettikleri taksi şoförü Arslan'ın cenazesi, Kazan Devlet Hastanesi morgundan taksici arkadaşlarının da katılımıyla konvoy halinde evine götürülerek helallik alındı.

 

Arslan'ın cenazesi, evinin önünde okunan duaların ardından namazın kılınacağı Merkez Ulu Cami'ye getirildi. Şehit Arslan'ın eşi, babası, annesi ve yakınları taziyeleri kabul etti.

Zahide Güçlü Ekici, Hasan Hüseyin Canbaz ve Cengiz Coşkun son yolculuklarına uğurlandı.

 

TUSAŞ saldırısında teröristlerin olay yerinde şehit ettikleri TUSAŞ çalışanları Ekici, Canbaz ve Coşkun'un cenazeleri, Karşıyaka Ahmet Efendi Camisi'nde getirildi. Şehitlerin yakınları taziyeleri kabul etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —