TUSİAD YATIRIM İÇİN GÜNEYDOĞU`DA....

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) işbirliği ile Doğu ve Güneydoğu Ekonomi ve Kalkınma Zirvesi: Cizre Buluşması” için Şırnak'ın Cizre ilçesinde temaslarda bulunan TÜSİAD olumlu izlenimlerle Bölgeden ayrıldı.

Polisiye Haberler 26.06.2013 07:28:58 0
TUSİAD YATIRIM İÇİN GÜNEYDOĞU`DA....

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) işbirliği ile “Doğu ve Güneydoğu Ekonomi ve Kalkınma Zirvesi: Cizre Buluşması” için Şırnak’ın Cizre ilçesinde temaslarda bulunan TÜSİAD olumlu izlenimlerle Bölgeden ayrıldı.


Cizre ziyareti sonrasında İstanbul’a hareket etmek üzere Mardin havaalanına geçen TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz ve beraberindeki heyet burada Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz tarafından karşılandı.


Başkan Yılmaz, “Cizre’de çözüm sürecinin iktisadi ayağını ele alan zirvedeki temasların olumlu geçtiğini” belirtti.

 
Heyetteki basın mensuplarının röportaj talebini geri çevirmeyen Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz: “Değerli Tüsiad heyetinde bulunan misafirleri Mardin’de görmekten mutluluk duyuyorum. Mardin gerek tarihi dokusu açısından gerekse coğrafi avantajları ve genç nüfusu açısından önemli özelliklere ve dinamizme sahip bir şehir. İlçe ve köylerimizi ziyaretlerimde halkımızın çözüme odaklı büyük bir umut beslediğini görüyorum. Halkımızın bu büyük sinerjisinin tüm Ülkemize yayılarak birlik, beraberlik, kardeşlik ve barıştan güçlü çıkacağına inanıyorum. Tarım, sanayi ve turizme dayalı yatırımların hızla devreye girmesi için çaba gösteriyoruz” dedi.


Karşılıklı iyi temennilerde bulunan heyet özel uçakla Mardin’den ayrıldı.


ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 

 


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88