TUSİAV GENEL BAŞKANI VELİ SARITOPRAK'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Sivil toplum kuruluşları platformu Genel Başkanı Habib Şeker ve İştişare Kuru Üyelerinden Sivil Toplum kuruluşlarında 5O Yıldır hizmet yürüten Türkiye Sanayici ve İş Adamları Vakfı Başkanı Veli Sarıtoprak'a şükran plaketi verdi.

Ankara 22.10.2024 15:20:00 0
TUSİAV GENEL BAŞKANI VELİ SARITOPRAK

Sivil toplum kuruluşları platformu Genel Başkanı Habib Şeker ve İstişare Kurulu  Üyelerinden Sivil Toplum kuruluşlarında 5O Yıldır hizmet yürüten Türkiye Sanayici ve İş Adamları Vakfı Başkanı Veli Sarıtoprak'a şükran plaketi verdi.

Yaklaşık 50 yıldır Ankara'da çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında Kurucu üye ve Başkan olarak görev yapan   Türkiye Sanayici ve İş Adamları Vakfı Başkanı Veli Sarıtoprak'ı Vakıf merkezinde ziyaret eden Sivil toplum kuruluşları platformu Genel Başkanı Habib Şeker ve   Yüksek İstişare kurulu üyeleri  Başkan Veli Sarıtoprak'a şükran Plaketi sundu.

Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Yönetim Kurulu Başkanı Veli Sarıtoprak, ülkesiyle, milletiyle, devletiyle bütünleşik, onların emrinde ve hizmetindeki sanayici ve iş adamları olduklarını bildirdi.

Veli Sarıtoprak sözlerine şöyle devam etti:"Hepimizin felsefesi şudur, 'Türkiye bizim için ne yapabilir?' demeyiz. 'Biz Türkiye için ne yapabiliriz?' deriz. Ülkesiyle, milletiyle, devletiyle bütünleşik, onların emrinde ve hizmetinde olan sanayici ve iş adamlarıyız. 'Ülkemiz varsa biz varız, devletimiz varsa biz varız.' deriz. 'Önce Türkiye.' deriz. Böyle düşünen iş adamları ve sanayiciler, durumdan vazife çıkartırız, etkinlikler düzenleriz. Yağmurda, yangında, depremde koşarız. Ülkemizin yarasına merhem olmak için elimizden geleni yaparız. Parmağımız taşın altındadır. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bizim bu ülkeye borcumuz var. Ülkesiyle, milletiyle, devletiyle bütünleşik, onların emrinde ve hizmetinde olan sanayici ve iş adamlarıyız. Gerek ziyaretleri ile Gerek se Plaketleri ile bizleri onurlandıran Başta Sivil Toplum Kuruşları Başkanı Habib Şeker ve  Yüksek İstişare Kurulunun değerli  üyelerine de şükranlarımı sunuyorum "dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


21° / 10.5°
  • BIST 100

    8908,47%0,40
  • DOLAR

    34,29% 0,19
  • EURO

    37,00% -0,25
  • GRAM ALTIN

    3027,32% 0,52
  • Ç. ALTIN

    5008,58% -0,04